Šta je novo?

Preporucite neki mail notifier

• Začetnik teme Začetnik teme a c a
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

a c a

Uticajan
Učlanjen(a)
04.11.2003
Poena
1,625
Moja oprema  
Laptop
HP 8570p
Mobilni telefon
Realme 8
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi nesto sto ce da cuci u tray-u i da u zadatom intervalu proverava gmail i po mogucnosti i yahoo i hotmail (nije obavezno), gmail mi je najbitniji.
Gmail notifier mi ne odgovara jer ne moze da proverava vise naloga.
Koristio sam do sada Dynadvance mail notifier ali vise ne radi nego sto radi. Posle promene SBB-a na DHCP konfigurisanje mreze uopste vise ne radi.
Dajte predloge.

Magic Mail Monitor moze da proverava vise naloga, a posto gmail ima pop3 pristup, nije problem podesiti ga (program). Cuci u traju, proverava server(e) i nalog(e) po zadatim kriterijumima (vremenski interval ili rucno), ne jede ram i ne instalira se.

Poslednja izmena:
PopPeeper

kod mene ne cuci u tray-u(ali moze) vec u IE toolbaru Inbox Toolbar,ostavio sam samo plug in za email.Za gmail,hotmail,yahoo samo upisati email i sifru sto se tice podesenja.Proverava vise naloga sam i javlja .
http://www.inbox.com/faqs_inboxtoolbar.aspx

gatekeeper je napisao(la):
kod mene ne cuci u tray-u(ali moze) vec u IE toolbaru Inbox Toolbar,ostavio sam samo plug in za email.Za gmail,hotmail,yahoo samo upisati email i sifru sto se tice podesenja.Proverava vise naloga sam i javlja .
http://www.inbox.com/faqs_inboxtoolbar.aspx
Ovo izgleda zgodno, instalirao sam ga, ali ne vidim kako namestiti da proverava vise gmail ili yahoo naloga?
Moze od svakog samo po 1, ili se varam?

Je li neko uspeo da podesi PopTray da proverava Gmail nalog i ako jeste...kako? :S:

Ja sam se vratio na Dynadvance mail notifier, uspeo sam da ga namestim. Imas opciju da proverava vise gmail naloga sto je meni najbitnije, a mozes da stavis i da se oglasava kad stigne poruka.

vectorman je napisao(la):
Je li neko uspeo da podesi PopTray da proverava Gmail nalog i ako jeste...kako? :S:
Naravno... Mora na Gmail-u da ti bude uključen POP pristup i treba da instaliraš DLL za SSL podršku. Potraži na sajtu.

POP pristup sam već podesio i mail skidam odavno Outlook Express-om, ali kako da nateram PopTray da proverava makar jedan nalog na Gmail-u?

Pa ako nisi skinuo taj DLL - onda nikako. Zaboga, reci šta ti je instalirano, kako je konfigurisano... Pa ću ti onda reći šta dalje.

Oni koji koriste samo GMAIl imaju GMAIL Notifier i isti integrisan o Google Talk.

Incredimail.

Ma ja uzmem Trillian i intaliram plugin My Mail.
Podržava sve živo.
U isto vreme sam nakačen na MSN, Yahoo i ICQ i Trillian me obaveštava o porukama na 3 email naloga od kojih je jedan i na Gmail-u 😀
Šta će bolje 🙂

ako si stalno na netu i koristiš msn messenger (bilo onaj koji dolazi sa xp-om ili posljednju 7.5 verziju) imaš dodatak messenger plus koji ima opciju da ti provjerava više naloga (čini mi se 5-10) i provjereno radi sa gmail-om. isto tako, ima gomilu podešavanja i unapređenja samog messenger-a, a ima i session log.

pozdrav.

borab je napisao(la):

:vomit: :vomit:

Nikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu da koriste to s.... od mail klijenta :trust:

I, evo opet pocetka flame postovanja... Kutijo, b'ate, nemoj. Pusti ljude da koriste sta oce. I, ajd' da stanemo ovde.

kolega RazbojNick objasnite mi kako ste podesili da MMM proverava gmail 🙂

Nikako, MMM ne koristim vec neko vreme, tj. prestao sam jos pre nego sto se GM pojavio, ali verujem da moze da se podesi. Stoji da ima podrsku --->>> http://mmm3.sourceforge.net/

Nazad
Vrh Dno