Šta je novo?

Preporucite mobilni...

vipi

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
620
Preporucite mi koji mobilni da kupim... i to po mogucstvu da bude sto jeftiniji ( a ne oni od 300-400 evra ) zatim da ima mms, gprs, bluetooth, i color ekran (nije bitno koliko boja) i najbitnije da je moguce konektovati se na gprs preko kompjutera, a ostale karakteristike nisu vazne. Pa izvolite.

P.s. Usput mi i kazite koji usb bluetooth adapter da kupim, ako je to bitno.

Hvala na odgovorima

Mozda Siemens s55, ima sve sto si naveo, kosta oko 160e
Pozdrav

Jos jedna preporuka za S55 pobegao sam od ocajnog SE t300 menija :(
btw obicno je made in Germany za 160e - pretpostavljam zabog nadolazeceg s65

Znam da ovo ne trzis ali bi sigurno pozeleo, motorola v1000. Sorry zbog spama

Sony Ericsson T68i ima sve sto i S55 ali je 30-40 evra jeftiniji, i mislim da ti je ovo best buy.

A ako imas malo vise para razmotri i nokiju 3650 kojoj je cena (zbog 3660) pala na oko 200 evra. To jeste vise para i od SE i od simensa, ali dobijas puno, puno vise. Jeste, rekao si da ti ostale karakteristike nisu vazne, ali ipak - to je aparat serije 60, sa symbian os, kamerom koja pravi slike u rezoluciji 640 x 480, mogucnoscu video zapisa, i da ne nabrajam, pogledaj na nokijinom sajtu.

I jos nesto - ako kupujes telefon kod nas, ne zaboravi da nokiju ipak najuspesnije dekodiraju. Sa njom ima najmanje problema u upotrebi. :crash:

Javi sta si kupiJo.

Pozdrav!

Imao sa T300 (naslednik t68i) ne da imaju subjektivno ocajan meni nego je strasko. Skakao sam od srece kada sam rpesao na s55
veruj mi itekako vredi tih para razlike. Prvo sa SE nisam nasao kako se sklanja glupavi sat pozadina sto na siemensu naravno ima. Sada mogu lako da vidim da li mi je stigla porukica ili imam neki propusten poziv. Drugo S55 je telefon daleko vise klase. Ima javu sto je meni veliki plus. MENI je neuporedivo bolji.

Na papiru su slicni ali kada ih koristis vidis koliko je svetlsnih godina Siemens napred. Pre svega mi puca film sa SE kada otkljucam telefon a u imaniku sam bio. Prikaze se glupavi pomenuti sat i ne vidim da sam u umeniku, ne zakljuca se tastatura i ja kada mahinalno je otkljucam bez cekanja c pa yes on meni obrise trenutni broj u imaniku :( ma za plakanje

stoga uzmi S55 neces se pokajati

Ok, hvala vam, idem sutra da pogledam neke pa cemo videti. (sad nemam vremena)
P.s. Nista od ovoga ne bi bio problem da imam $$$ :d :wall:

Poslednja izmena:
vipi je napisao(la):
Ok, hvala vam, idem sutra da pogledam neke pa cemo videti. (sad nemam vremena)
P.s. Nista od ovoga ne bi bio problem da imam $$$ :d :wall:
Pa ako si bas tanak s parama mozes uzeti siemens C60, ima sve sto trazis a stvarno nije skup.

c60 izgleda kao jeftina decija plasticna igracka preka s55
za 60e vise dobijas i mnogo bolji i kvalite3tniji i lepsi telefon

Ja dobio c60 na nagradnoj igri grand kafe i dao ga kevi. Telefon je plastikaner i dzabe mu sto ima mms i kolor ekran kad je igrackica. Ne preporucujem ga nikako
Pozdrav

sem toga covek rece da mu je potreban bluetooth, a c60 ga nema....
I moj glas ide za S55.

vipi je napisao(la):
Preporucite mi koji mobilni da kupim... i to po mogucstvu da bude sto jeftiniji ( a ne oni od 300-400 evra ) zatim da ima mms, gprs, bluetooth, i color ekran (nije bitno koliko boja) i najbitnije da je moguce konektovati se na gprs preko kompjutera, a ostale karakteristike nisu vazne. Pa izvolite.

P.s. Usput mi i kazite koji usb bluetooth adapter da kupim, ako je to bitno.

Hvala na odgovorima

Najjeftinija varijanta koja pokriva sve tvoje zelje ( mms, gprs, BT, color, surfovanje preko kompa ) je polovan t68 koji bi trebalo da nadjes za 70-ak eura
Pozdrav

I_L_I_J_A je napisao(la):
Imao sa T300 (naslednik t68i) ne da imaju subjektivno ocajan meni nego je strasko. Skakao sam od srece kada sam rpesao na s55
veruj mi itekako vredi tih para razlike. Prvo sa SE nisam nasao kako se sklanja glupavi sat pozadina sto na siemensu naravno ima. Sada mogu lako da vidim da li mi je stigla porukica ili imam neki propusten poziv. Drugo S55 je telefon daleko vise klase. Ima javu sto je meni veliki plus. MENI je neuporedivo bolji.

Na papiru su slicni ali kada ih koristis vidis koliko je svetlsnih godina Siemens napred. Pre svega mi puca film sa SE kada otkljucam telefon a u imaniku sam bio. Prikaze se glupavi pomenuti sat i ne vidim da sam u umeniku, ne zakljuca se tastatura i ja kada mahinalno je otkljucam bez cekanja c pa yes on meni obrise trenutni broj u imaniku :( ma za plakanje

stoga uzmi S55 neces se pokajati

Pa siemens otkad postoji je pobednik na olimpijadi za najdebilskiji meni ;)
A pogotovo u odnosu na T300, koji ima logichan i pregledan meni, ne znam shta tu nije jasno :)

Dajem glas za T68i (BT, IrDA, MMS, GPRS, E-mail...). Možda će ti smetati 256 boja i nedostatak polifonija, al' sve ostalo je OK. Meni smeta što je spor (mada ne mnogo)...

Imam T300 ali dajem glas za T68i(polifone nisu od presudnog znacaja, bar meni)
Racunaj da ce ti za IRDA ili BT adapter trebati 20-25e

Jos jedan glas za SE T68i.

Evo sa malim zakasnjenjem ako vas interesuje kupio sam MSI Btoes i skinuo sam software 1.3.1, malo sam se mucio nije hteo da prepozna ali sada je sve u redu.
A telefon SE T68i nov, 125 evra.
E sad ako bi neko hteo da mi kaze ko ima ovaj tel podesavanja, jer kada podesim kao na telekomovom sajtu nece javlja mi tcp/ip error 738 the server did not assign an address

Probao sam da zovem drugi broj, sa i bez at+... ali nista uvek isto (64 kartica).
Sta da radim?

A zna li neko nesto siemensu st55 ,video sam ga i izgled je cista desetka ima 64000boja bar tako kazu i kameru integrisanu a kosta ispod 200eur ,mnogo mi bolje izgleda od m55 a bogami i s55

Nije los telefon sve u svemu...prelep je ali se cini nekako slabasno u smislu da ti ispadne mislis da ce puci preko pola :))..Usput nema BT :)

Uspeo sam!!! Evo sada pisem preko gprs-a, jes` da sam celu noc pokusavao razne kombinacije ali vredelo je.
Hvala!!! :party:

vipi je napisao(la):
Uspeo sam!!! Evo sada pisem preko gprs-a, jes` da sam celu noc pokusavao razne kombinacije ali vredelo je.
Hvala!!! :party:
Kako radi net preko te tvoje kombinacije? Razmisljam se o istoj...

Pa ono, nije bog zna sta, al je dzabe. Znaci nocu je super za razliku od dana kada recimo nema protoka, al uglavnom ide.
Sta ja znam ako ti nije problem i ako hoces ti uzmi neces se pokajati, probas malo dok je besplatno a u mom slucaju ustedis dosta para.
Pozdrav

A da li si probao sa nekim drugim mobilnim telefonom, na tvom kompjuteru? Da li je brze ili sporije i sl?

Ne nisam imao prilike da probam ali mislim da je to sve manje-vise isto.

Da ne pravim novi topic jel moze meni preporuka za nov fon od 200 - 250 eura, a da nije Siemens ili Sony Ericson???

Pa uvek ti ostaje Nokia 7250, 6100,6220 ili neki noviji koji uskoro treba da se pojave.

GPRS je neupotrebljiv i na 064 i 063, a pogotovo ne vredi kupovine telefona samo zbog toga :)

Postace upotrebljiv i sto kako je SMS postao upotrebljiv, kada pocne da se naplacuje! :whip:

driver je napisao(la):
GPRS je neupotrebljiv i na 064 i 063, a pogotovo ne vredi kupovine telefona samo zbog toga :)
Ja sam bas nameravao da uzmem telefon zbog toga. Kako to neupotrebljiv?

previše sporo, smatraš se srećnim ako brzina prebaci 1 kb/s..

Nazad
Vrh Dno