Šta je novo?

preporucite mi zvucnike pliz

Diablo

Čuven
Učlanjen(a)
29.11.2003
Poena
649
Stvari stoje ovako. Razmisljao sam o Logitech Z-5500 5.1 zvucnicima, ali kuburim s prostorom u sobi te ne verujem da bih mogao da rasporedim satelite kako treba. Molio bih za neku preporuku bilo kakvih drugih zvucnika sa kvalitetnim zvukom koji mogu kod nas da se nabave, a da nisu 5.1. Dakle zanima me kvalitet!

Samo da napomenem, Z-5500 nisam otpisao. Mozda se na kraju i za njih odlucim (uz odredjena pretumbavanja namestaja po sobi :)).

Hvala!
:wave:

Onda juri Z-5500 jer nista im ne moze prici po kvalitetu. Eventualno da juris polovno pojacalo i par zvucnika za oko 200e ali za filmove, igrice p ai mp3 nije bolje resenje. Z-5500!

Cool, sta imas? :)
Imas X-Fi, pametno resenje bilo bi coax do Z-5500 a stereo out do pojacala, jer X-Fi ima bolji izlaz nego vecina CD i DVD playera. Ti na PC ne moras slusati mp3, vec i FLAC ;)

A mogao bi da razmislis i o Creative Gigaworks ProGamer G500. Zvucnici su takodje izuzetno dobri, nisu snazniji od Z5500 ali imaju bolje definisan bas koji treba cuti.,)
Kostaju ~18.000 i vrede svaku paru. Na netu su neki dali malo bolju ocenu za reprodukciju muzike ovom Creative modelu u odnosu na Logi. Razmisli o njima. :wave:

A mogao bi da razmislis i o Creative Gigaworks ProGamer G500. Zvucnici su takodje izuzetno dobri, nisu snazniji od Z5500 ali imaju bolje definisan bas koji treba cuti.,)
Kostaju ~18.000 i vrede svaku paru. Na netu su neki dali malo bolju ocenu za reprodukciju muzike ovom Creative modelu u odnosu na Logi. Razmisli o njima. :wave:

Sad nadjoh ovo:
Well, if you want bass, then go with Z-5500. If you want better defined full frequency range, then go with GigaWorks G500...
Neki tvrde da je bas prenaglasen kod Z5500. Drugi tvrde da bas moze da se smanji/iskljuci bez problema.

Evo i jednog problema sa G500
Bah I just learned of a horrible problem with the G500 series that has been present since their release and Creative has pretty much said they don't plan to address it. I've come across to many user reviews that have said they're on their second or third G500 (after sending in for repair). Far to many people report failure within 2 months.

Imam fore jos sutra da razmislim i odlucim se. Za sada Z-5500 "vode". :)

Poslednja izmena:
Kao ponosni vlasnik Z5500 vec trecu godinu mogu slobodno da ih preporucim. Bass jeste prenaglasen kad s estavi na max (a to radish samo kad hocesh komshije da izvedesh iz takta) inace bash lepo "prati" muziku... A cistocu zvuka bolje opisiju svi sertifkati koje dobijash uz njega nego bilo shta drugo..

I treca stvar koja me odushevljava je shto sam pre tri godine dao 400 evra za njih i sad koshtaju maltene isto toliko :)

Eto toliko od mene ;)

P.S. Poshto je vec 10 ljudi bilo kod mene da poslusha zvucnike pre kupovine, i svi su otishli sa kezom od uveta do uveta poziv vazi i za tebe, samo se javi na PM i dogovoricemo se ;)

Poslednja izmena:
Ja bih, recimo, probao sa altekom mx5021 (imam logi z2300), ako imas manje prostora za budzenje 6 zvucnih kutija po sobi.

O cemu pricamo, heh :) Pa Z-5500 zvucnici osim woofera su toliko mali da uopste ne predstavljaju problem smestanja, cak mogu i da se kace na zid. Ali surround dozivljaj kod filmova i igrica nijedan stereo ne moze da nadoknadi.

O cemu pricamo, heh :) Pa Z-5500 zvucnici osim woofera su toliko mali da uopste ne predstavljaju problem smestanja, cak mogu i da se kace na zid. Ali surround dozivljaj kod filmova i igrica nijedan stereo ne moze da nadoknadi.

Mali ali teshki ko tuc :). Otvarao sam da zagledam malo, unutra shta se deshava i odushevili me magneti u "tolickom" pakovanju :). Pa masa SAL woofera od po njihovih 200-300 w nema ni slican magnet :D

Buuuaaaaa kako bolesnih klipova ima tamo, pogotovo ovi shto su menjali woof :D

Bolessssssssssssss'. Nego sad bash gledam da prebacim OVO od ortaka, poshto mu inace zvrji prazno :D samo me muci koja je jacina pojacala na sistemu

Poslednja izmena:
Vrh Dno