Šta je novo?

Preporucite mi neke COOP igre?

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | 2x Kodak 1TB SSD
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Trebaju mi neke igre koje mogu da se igraju u cooperative MP modu. Pravimo mini lan party, pa da se adekvatno pripremimo...

Secam se da je pre bila neka igra koja je mogla da se igra coop, zvala se OPERATION: (something) i nemogu da se setim da me ubijes :wall:
U pitanju je 3D pucacina, znam da su mape bile ogromne, ali nemogu da se setim naziva.
Ako se neko seca ove igre ili ako neko ima tu igru...

Dajte predloge ljudi, idem na odmor danas pa da se malo izigram za vikend k'o covek :bottle:

poz :wave:

Recimo BF1942.
Nije bas coop ali moze da prodje: ut 2003/2004 :)

kako ut nije coop ? shta je sa tdm-om ili ctf-om ?

Ja mislim da je chovek mislio na igre koje mogu da se prelaze u coop modeu :)

Probaj ako hoces LOTR: The Return of the King. Doduse ja nisam imao prilike da ga odigram u co-op modu, vec samo u SP i mogu ti reci da mi se igra dosta svidela. Inace igra ide na 3 CD-a.

Hvala ljudi, ali mislio sam na igre koje mogu da se prelaze u COOP modu, kao sto je Pajser primetio.

Igralo se najvise Vietcong: Fist Alpha i Battlefield 1942: Vietnam
obe su jako dobre za MP i COOP

BTW, LOTR sam igrao i nije losa igra, ali sam se bio zaglavio negde na pola igre i iznervirao, pa sam igru skinuo...
Sto se tice one igre Operation: (something), setio sam se da je u pitanju Operation: Flashpoint (valjda)

Jel igrao neko American Army?? Utisci?!

Dosta zanimljiva, mada nisam probao, prenosim tudja iskustva.
A nisam se zezao, SeriousSam (secondEncounter) stvarno ima Co-Operative mod, koji podrzava, chini mi se do 10 igracha, i luda je zabava ako npr. ocete da se zagrejete za neku ozbiljniju pucachinu (ili da se opustite od iste).
A i commandos 2 je svaka preporuka, ja sam je doduse igrao samo sa jednim ortakom, ali chini mi se da podrzava do 4 igracha, i dosta mi je bilo zanimljivo igrati je.
Izvini sto se ponavaljam, al mislim da bi trebalo da probas, mozda ti se i svidi :)

Pretpostavljam da se misli na igre koje imaju single play kampanju samo sto bi se kampanja (tj. misije) prelazile kooperativno, pa bih battlefield, ut i slicne izbacio iz razmatranja. America's Army je multiplay-only i igra se slicno kao counter, ne verujem da ima botove i cak nisam siguran da li uopste moze da se igra u lanu, samo preko neta.

Preporucio bih ti na prvom mestu novi Rainbow Six 3 (postoji i expansion Athena Sword kada izgustirate misije) - sjajno za oko 7-8 igraca coop, i uopste sve igre iz Ghost Recon Serijala. Odlicni za coop su Serious Sam i SS: Second Encounter. Ne znam da li moze i Painkiller kooperativno, probajte, to bi sigurno bilo mnogo dobro.

LOTR: Return Of The King nema coop, a commandos 2 ne bih preporucio zato sto je suvise kompleksan i zahtevan. Kada sam pokusao da igram sa drugarom koji je prvi put video igru (ja sam je tada vec presao), nismo mogli zajedno da predjemo prvu misiju. Zvuci kao super ideja, ali je u praksi dosta tesko sinhronizovati akcije i svako mora dobro da zna sta radi, pozeljno je da je vec presao igru ili da ima dosta iskustva sa ranijim komandosima.

Mozes da igras i No One Lives Forever 2 u coop. Mi smo se smorili, mozda vama bude zabavno.

LOTR ROTK IMA coop, ali samo na jednoj masini i ako imas gamepad ili joystick za drugog igraca.

Brate OP.Flashpoint je to što tražiš
Mi to igramo.
Najbolji coop ikad viđen.

Diablo 2 sa EXP packom i 1.10 patchom. Dobre stvari se postizu kombinovanjem likova. Sto vise, to bolje... (mada ne treba preterivati).
Sacred bi bio fenomenalan da nema glupavih bagova.
Ustvari, bilo koji RPG je super za coop.

Nazad
Vrh Dno