Šta je novo?

Preporucite mi igru za mladje igrace!!!

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Treba mi igra za sestru,mora da bude arkadna tipa Super Mario 3D ili Crash Bandicot.Ako je neko nekad igrao igru CROC za Sony Playstation,e bas mi takva igra treba.Znaci neku igru za decu u rangu oko 12 godina.Ima dobar kompjuter,znaci moze i neka malo zahtevnija igra,samo da je u 3D.
Hvala unapred!!!

evo lafe nekih igara za koje znam da moja sestricina igra a ima 10 god!! Singles 2, Bratz (mislim da se mogu skinuti sa net-a), naravno The Simpsons, Taz Wanted

OPERATION - Pravi interaktivni crtani film na kompu! nije arkada niti 3d ali startujes i mozes da zaboravis na klince
(fire and forget :))

LINK

Poslednja izmena:
Meni trebaju igre iskljucivo za PC, i to arkadne,sestra je malo starija,ali voli ovakve igrice.Izvinjavam se ako se nisam dobro izrazio u predhodnom postu.Znaci neke igre sa sakupljanjem novcica ili nekih slicnih sranj@

Imas na www.gametop.com da skines gomilu besplatnih igrica. Vecinom su za decu ali ima i 'ozbiljnijih' naslova. Prijatno igranje. :D

Probaj Psychonauts

Probaj sve igre koje su rađene po hit crtaćima: Madagscar (provereno ekstra), The Incredibles, Robots, Happy Feet i sl.

Od ostalih 3D naslova probaj Rayman 3D, Pandemonium 1&2...

Od starijih 2D naslova tu su ti: Tarzan, Claw, Hercules, Jazz Jackrabbit 2 (najbolja ubedljivo)...

Možeš instalirati i PlayStation emulator i tako dobiješ gomilu dobrih naslova.

Od naslova koji nisu tipične platforme ali su laki za klince mogu ti preporučiti Pirates of The Caribbean - The Curse Of Jack Sparrow (dosta linearna i laka igra).

Poslednja izmena:
Hvala vam ljudi na odgovorima,probacu da nadjem ove igre.
Pozdrav!!!

Probaj Beyond Good and Evil, odlicna je

Probaj sve igre koje su rađene po hit crtaćima: Madagscar (provereno ekstra), The Incredibles, Robots, Happy Feet i sl.

Od ostalih 3D naslova probaj Rayman 3D, Pandemonium 1&2...

Od starijih 2D naslova tu su ti: Tarzan, Claw, Hercules, Jazz Jackrabbit 2 (najbolja ubedljivo)...

Možeš instalirati i PlayStation emulator i tako dobiješ gomilu dobrih naslova.

Od naslova koji nisu tipične platforme ali su laki za klince mogu ti preporučiti Pirates of The Caribbean - The Curse Of Jack Sparrow (dosta linearna i laka igra).

Odlican izbor, svaka cast, lepo si se setio.

Da dodam:
Abe`s oddydee,
Abe`s exxodus,
The gift,
Rayman 3,
Sims 2...

Vrh Dno