Šta je novo?

Preporucite mi DVD R/RW DUAL LAYER ...

Učlanjen(a)
24.01.2002
Poena
609
Preporucite mi DVD+-R/RW DUAL LAYER do 80 EU i gde ga kupiti .

Unapred zahvalan,

Milosh The Great :smoke:

Pioneer 108D ili Asus DRW-1604P. Oko 77 evra, imas test na bench.co.yu

MiloshTheGreat je napisao(la):
Preporucite mi DVD+-R/RW DUAL LAYER do 80 EU i gde ga kupiti .

Unapred zahvalan,

Milosh The Great :smoke:

Pioneer 108,samo najbolje o njemu,
o asus-u neznam nista :wave:

I ja bih preporucio Pioneer :)

LiquidPlasma je napisao(la):

Gde?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Koji god da uzmeš, neš' se *****ati... Ako ti je IQ>70, svaki će ti raditi super...

Poslednja izmena:
Benq, oko 80 E

Jeli ljudi, jel neko bre ima Benq na ovom forumu ili svi furate te dzaburikaste Pioneere?

U poslednja dva-tri meseca sam prodao oko 40 Pioneer 108-ica, gde je 20-tak bilo belo a 20-tak crno. E sad, sto se tice belih, "samo" 5-6 je bilo neispravno, tj. jako je lose citalo, diskovi su bili nevidljivi posle rezanja, a sto se tice crnih, ni jedan nije valjao. Svaka vama cast ako mozete da preporucite Pioneer-a, ja ne mogu zbog onoga sto sam iskusio...

Ma ti si Neo bre!
Nama ostalima (verovatno u matrixu) nista ne fali ni sa Pioneer i NEC pisacima. :d

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Pionira nemaa, bar ne za normalne pare. Jedna veca firma, necu da je imenujem, ga prodaje za 120 evra sa PDV-om!
Bolje uzmi NEC, oko 75 evra je, i za divno cudo ga ima.

ili pioneer 108d ili lite on

Mrtva petlja :D

A mene zanima koji od DVD±RWa imaju najbolju podrsku sto se tice firmware-a (oficijelnih i onih drugih).

Poslednja izmena:
t.o. je napisao(la):
Mrtva petlja :D

A mene zanima koji od DVD±RWa imaju najbolju podrsku sto se tice firmware-a (oficijelnih i onih drugih).

Lite-On.

Ili http://club.cdfreaks.com ili poslusaj lokalne "paprikare" :-devil-:

P.S.
Bivsi vlasnik modela "Tito-108" sa snimljenih 20-tak DVDova
pre nego sto ga je uhvatila "gangrena".

Sasa je napisao(la):
Ma ti si Neo bre!
Nama ostalima (verovatno u matrixu) nista ne fali ni sa Pioneer i NEC pisacima. :d

Pozdrav!

Ma NEC je fenomenalan, ali Pioneer... :zgran:

Asus DRW-1604P moze da se nadje, cena mu je sada 90ak jevra
Bez problema mozes da mu stavis Pioneerov kernel i koristis hakovane firmware (tako sam uradio ja i jos dosta vlasnika ASUS-ovih DVD-Rova).
BTW, Nil najavio penziju (nisam primetio da je to neko vec prokomentarisao)...

KizaTheDeath je napisao(la):
I ja bih preporucio Pioneer :)

Gde?

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Jaoo... Sorry... Ja zaboravio na PDV :bottle: Toliko je kostao pre... Sada je negde oko 85 ojra (Asus je 90).

Pozdrav!

A sta kazete za novi LG-ov 16x8x16x ?

vule85 je napisao(la):
Ma NEC je fenomenalan, ali Pioneer... :zgran:

Chudno, ja imao 3 komada (bela), snimili zajedno oko 3000 komada, i jedan josh uvek radi po ceo dan (nikakav drugi chitach ni nemam)...Drzi se ti keca sa 75ks :)

vule85 je napisao(la):
Benq, oko 80 E

Jeli ljudi, jel neko bre ima Benq na ovom forumu ili svi furate te dzaburikaste Pioneere?

U poslednja dva-tri meseca sam prodao oko 40 Pioneer 108-ica, gde je 20-tak bilo belo a 20-tak crno. E sad, sto se tice belih, "samo" 5-6 je bilo neispravno, tj. jako je lose citalo, diskovi su bili nevidljivi posle rezanja, a sto se tice crnih, ni jedan nije valjao. Svaka vama cast ako mozete da preporucite Pioneer-a, ja ne mogu zbog onoga sto sam iskusio...

Pa gde ih nabavljas, na buvljaku :D :D
btw moja crna 108-ica fercera bez problema ;)

vule85 je napisao(la):
"samo" 5-6 je bilo neispravno, tj. jako je lose citalo, diskovi su bili nevidljivi posle rezanja, a sto se tice crnih, ni jedan nije valjao

Mora da su vam zapali probrani primerci :d :smoke:

Vrh Dno