micens je napisao(la):Sto se tice 955B, bas i nije neki monitor. Na 1280x1024 osvezenje mu je 75 Hz, sto je malo za 19" monitor.
Moj glas ti je za 757NF, licno ga posedujem i dosta sam zadovoljan. U tom cenovnom rangu, to ti je Best Buy! Sto se tice zujanja, svaki zuji (od 100, bar 90), ali to nek te ne zabrinjava posto nije nikakav kvar nego mu je slab taj deo sto ga odrzava u Stend By rezimu!
Anubis je napisao(la):Razmisli i o 957P mislim da mu je to oznaka one je oko 260E i mnogo je dobar monitor nije ravan ali ima odlicnu geometriju za razliku od svakog DFX-a
Imam 957DF i neznam šta je tu loše, u kombinaciji sa Matrox G400 radi odlično.Anubis je napisao(la):Razmisli i o 957P mislim da mu je to oznaka one je oko 260E i mnogo je dobar monitor nije ravan ali ima odlicnu geometriju za razliku od svakog DFX-a tako da njega nemoj ni slucajno uzeti ja ga gledam svaki dan i uzasavam se od slike![]()
razmisli i o LG monitorima imaju par dobrih modela ne znam tacno posto im je najeftinija 19" ali je svakako bolja od 955b.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari