Šta je novo?

Preporucite jedan od ponudjenih

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Preporucite jedan od ponudjenih

Monitori Samsung:
17'' 757 DFX DunFlat
17'' 757 MB
17'' 757 NF NatuFlat
19'' 955 B

Razlika cenovna od prvog do zadnjeg je 20
Kakva je ova 19'' 955 B?

Ja bi uzeo NF, samo ga pogledaj pre kupovine, tj. obrati paznju na zujanje i geometriju.

Sto se tice 955B, bas i nije neki monitor. Na 1280x1024 osvezenje mu je 75 Hz, sto je malo za 19" monitor.
Moj glas ti je za 757NF, licno ga posedujem i dosta sam zadovoljan. U tom cenovnom rangu, to ti je Best Buy! Sto se tice zujanja, svaki zuji (od 100, bar 90), ali to nek te ne zabrinjava posto nije nikakav kvar nego mu je slab taj deo sto ga odrzava u Stend By rezimu!

micens je napisao(la):
Sto se tice 955B, bas i nije neki monitor. Na 1280x1024 osvezenje mu je 75 Hz, sto je malo za 19" monitor.
Moj glas ti je za 757NF, licno ga posedujem i dosta sam zadovoljan. U tom cenovnom rangu, to ti je Best Buy! Sto se tice zujanja, svaki zuji (od 100, bar 90), ali to nek te ne zabrinjava posto nije nikakav kvar nego mu je slab taj deo sto ga odrzava u Stend By rezimu!

955b los monitor? :sceptic:
Razmisli gde je bolje slika: 1024x768 na 17" ili na 19" :D
+ sto mozes gledati divx na velikom ekranu i igrati igre sa ugodjajem (ko igra :D )

Ionako vecina koristi 4:3 rezolucije... tj 1280x960, na kojoj radi na 85hz
955b ne zuji...

Razmisli i o 957P mislim da mu je to oznaka one je oko 260E i mnogo je dobar monitor nije ravan ali ima odlicnu geometriju za razliku od svakog DFX-a tako da njega nemoj ni slucajno uzeti ja ga gledam svaki dan i uzasavam se od slike :D :D razmisli i o LG monitorima imaju par dobrih modela ne znam tacno posto im je najeftinija 19" ali je svakako bolja od 955b.

Anubis je napisao(la):
Razmisli i o 957P mislim da mu je to oznaka one je oko 260E i mnogo je dobar monitor nije ravan ali ima odlicnu geometriju za razliku od svakog DFX-a

Prava cena je oko 230€, prelistaj yu.oglase.
Ujedno i moja preporuka :)

U slucaju da ne uzmes 19" , moja preporuka je 17" NF definitivno.

Uzeo je Samsung 17'' NF

Anubis je napisao(la):
Razmisli i o 957P mislim da mu je to oznaka one je oko 260E i mnogo je dobar monitor nije ravan ali ima odlicnu geometriju za razliku od svakog DFX-a tako da njega nemoj ni slucajno uzeti ja ga gledam svaki dan i uzasavam se od slike :D :D razmisli i o LG monitorima imaju par dobrih modela ne znam tacno posto im je najeftinija 19" ali je svakako bolja od 955b.
Imam 957DF i neznam šta je tu loše, u kombinaciji sa Matrox G400 radi odlično.

Dobro 957DF je malko bolji od navedenih ali opet ima shit geometriju a i ti imas graficku koja ima ubedljivo najbolju 2d sliku

Kod mene je i geometrija OK, nije savršena ali je dobra. Pre Samsunga na poslu sam imao Hansol 920 koji je imao očajnu sliku. Pošto su ovde na forumu ishvalili Samsunga reših i ja da ga pazarim i nisam se nešto oduševio. Možda sam previše očekivao ali na Hansolu 900P sa Matrox G550 kod kuće imam neuporedivo bolju sliku.
Izgleda da kod nas još uvek dolaze neke serije monitora u kojima može da ti se zalomi odličan ili loš primerak.
Takođe mislim da bi mnogi obradovali svoje oči kada bi im prioritet prilikom kupovine grafičke karte bio kvalitet slike a ne broj frejmova u nekoj igri.

Vrh Dno