Šta je novo?

Preporucite igru za PC

petar.ostoja

Cenjen
Učlanjen(a)
08.08.2012
Poena
170
Stvarno retko kad igram igre, pa bi mi neka preporuka dobro dosla. Pa da vas cujem gejmeri :)
Prvo najbitnija mi je cela prica, gameplay, a ne toliko grafika. I da je igra izasla u nekih zadnjih 3-4 godine.
Dajte mi preporuku za:
1. Neku racing igru, nesto tipa juiced 1, da bude sto realnije (nikako NFS)
2. Neku free world igru sa dosta sporednih misija (voznja taxija npr), nesto slicno GTA
3. Neku realniju akciju, sa sto boljom pricom, sa mogucnoscu otvorenog sveta (kao far cry, mada ne mora da bude FPS)

Ako sam pogresio podforum, ispravite me

TES 5: Skyrim za 2. i 3.

Ja tražim nešto što je kao FC3: otvoren veliki svet i FPSRPG. Prekratka mi je bila, a preterano zarazna. Smorilo me je resetovanje neprijateljskih kampova, treba jedan doooobar i masivan DLC da objave.

Možda Sleeping Dogs sa svim DLC-ovima. Na fazon je GTA, ima solidnu priču, dosta sporednih misija i dosta akcije.

Ja tražim nešto što je kao FC3: otvoren veliki svet i FPSRPG. Prekratka mi je bila, a preterano zarazna. Smorilo me je resetovanje neprijateljskih kampova, treba jedan doooobar i masivan DLC da objave.

Borderlands 1 i 2? Posebno zato sto mozes da igras co-op. Nije toliko otvoren svet, ali svejedno nemas puno izbora ako zelis takve igre.

Igrao obe. Pogledaću SDogs, zahvaljujem.

Hvala na preporukama, mada mi daleko bolje deluje FC3 od Borderlands i Skyrim sudeci po yt gameplay.
Probacu sleeping dogs, deluje zanimljivo.
A neka preporuka za voznje, trke isl, samo da bude sto realnije?

Slabo ima takvih igara za pc (da ne racunamo simulacije)... mozes da probas Shift 1 i 2, Grid i to bi bilo to. Cak bi mozda mogao i Driver SF da probas... kad vec spominjes open world igre.

+1 za Grid. Jedna od najboljih simulacija voznje..

Grid mozda jeste jedna od boljih trkackih igara u poslednjih deset godina ali simulacija voznje nije.

@OP, pade mi tek sada na pamet Batman: Arkham City. Nema vožnji, ali jeste open world i ima sporednih misija.

Sto se tice sandbox fazona, moze i Saints Row 3 (i 2) da proba... a da ne spominjem i Just Cause 2...

A moze ako zeli da izadje napolje da vozi bajs, dobra grafika, prava simulacija, minimum sistem rikvajrmentc Kilo Leba i Salama :D

Ja trenutno igram tu igru... :D

@petar.ostoja
Ako zelis realne voznje moja ti je preporuka da probas GTR 2 i Richard Burns Rally, moje omiljene voznje.

@Gdin_M
Igrao SR i odusevio se, a just cause cu probati

@Bajica
Bajs na prvom mestu, predjem oko 1000km u sezoni, al' ove godine vreme ga ubi. Nije za mene, vec sestricu nalazim zanimaciju :)

@Little Jacob
Nisam igrao ni jednu, pa cu probati.

Hvala ljudi u svakom slucaju

A moze ako zeli da izadje napolje da vozi bajs, dobra grafika, prava simulacija, minimum sistem rikvajrmentc Kilo Leba i Salama :D

Ja trenutno igram tu igru... :D

Uz takav obrok, syebes ceo trening samo tako. :p Zameni 'leba sa kinoa pirincem i salamu sa belim mesom i onda cemo da pricamo. :d

^ Ako ti je to velika cenovna razlika, tek bi poludeo da vidis koliko je kinoa skuplja od hleba. :d

quinoa.jpg

Vrsta pirinca, prepuna svih neophophodnih vitamina i aminokiselina za pravilan rast misica. Daleko zdravija, ali i skuplja od vecine zitarica.

No, odosmo mnogo u off... mogli bi smo malo da se vratimo na temu. :)

Ja ni ove regularne žitarice ne jedem kol'ko bi' trebao, a ne te fensi. :D

Ok, vraćamo se na temu.

PS: Hvala na pojašnjenju.

lepe mu vi igre za pc preporučujete .

Nazad
Vrh Dno