WoW i Diablo nisu isto. U Diablu za pola sata mozes da uradis mnogo toga, u WoWu pola sata letis mountom...
Tako ti je sa svakim MMO-om...![]()
Pa jeste i to je postalo veliki problem. Ne pljujem ja po WoWu, WoW je najbolja igra tog tipa. Problem je u nacinu na koji svi "klasicni" MMOovi funkcionisu. To mora da se menja. Ja verujem da ce se promeniti jer je ova kriza "probudila" ususkane zapadnjake i njima je postalo jasno da vremena za bacanje nema.
MMO igre buducnosti ce morati da se debelo potrude da zadrze igrace jer ne verujem da ce iko pametan posle Everquesta, WoWa i gomile slicnih igara biti spreman da ponovo spali vise hiljada sati samo da bi skupio neki ultra giga mega set koji ce sledeci patch uciniti beskorisnim. Morace da porade na pravom sadrzaju a ne da vestacki odrzavaju igru u zivotu.
Ja sam siguran da kad WoW igraci probaju Diablo III i skontaju da im je za kompletiranje opreme potrebno mnogo manje vremena nece se vise nikada vratiti starim time consuming igrama. Diablo sistem igranja je prilagodjen normalnom coveku, WoW nije.
Totalna glupost od igre.
stvarno je tako nekako... dobro bre majkumu, gledam nešto i ne kapiram kako se niko nije setio da napravi neku igru sličnu diablu, tj. nešto kao titan quest već toliko dugo. nemoguće da se plaše da se neće prodavati, ja bih je prvi kupio kao i gomila diablo fanova, dok čekaju d3. d2 je toliko star, a i dalje nema ništa bolje na polju tih akcionih rpgova u tom stilu.Mozda je bolje sto nisi posto je tezak tresh u pitanju.
Neki poredak a la Diablo igara izgledao bi ovako:
-Diablo I i II
deset praznih mesta
-Titan Quest
pedeset praznih mesta
-Legend
-Sacredi
-Dungeon Siege
-ostalo
jel ima neki dobar hack n slash skorije? nešto kao onaj enclave ili balde of darkness ili rune?? sećate li se tih igara... kako su bile dobre u to vreme... ludilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari