Šta je novo?

Preporucite igru :D

codefxx

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
169
Preporucite igru koja ima slican stila kao diablo II. Levelovanje, jednostavnost......

Titan Quest. Nije los, samo je prvobitni release bio prilicno bagovit. Mislim da je to sa patch-em ispravljeno.
Druga igra koju bih ti preporucio je Dungeon Siege. Meni je licno prvi deo daleko bolji od drugog.

Wow :D Ipak se vracam na stari dobri wow......sta mislite koliko ce se jos igrati, tj koliko ce serveri da rade?

Sve dok ima dovoljan broj ljudi koji su voljni da placaju jednu tako repetitivnu igru.

Pa mnogo mi je zanimljiviji wow i diablo od witchera ili neke slicne igre. A dok sacekam diablo ima da ostarim, isto vazi i za star craft.

Poslednja izmena:
WoW i Diablo nisu isto. U Diablu za pola sata mozes da uradis mnogo toga, u WoWu pola sata letis mountom...

Istina. Ali Diablo III tek 2012 mozda i kasnije....Mada je najbolja alternativa wow.

Poslednja izmena:
Tako ti je sa svakim MMO-om... :D

Pa jeste i to je postalo veliki problem. Ne pljujem ja po WoWu, WoW je najbolja igra tog tipa. Problem je u nacinu na koji svi "klasicni" MMOovi funkcionisu. To mora da se menja. Ja verujem da ce se promeniti jer je ova kriza "probudila" ususkane zapadnjake i njima je postalo jasno da vremena za bacanje nema.

MMO igre buducnosti ce morati da se debelo potrude da zadrze igrace jer ne verujem da ce iko pametan posle Everquesta, WoWa i gomile slicnih igara biti spreman da ponovo spali vise hiljada sati samo da bi skupio neki ultra giga mega set koji ce sledeci patch uciniti beskorisnim. Morace da porade na pravom sadrzaju a ne da vestacki odrzavaju igru u zivotu.

Ja sam siguran da kad WoW igraci probaju Diablo III i skontaju da im je za kompletiranje opreme potrebno mnogo manje vremena nece se vise nikada vratiti starim time consuming igrama. Diablo sistem igranja je prilagodjen normalnom coveku, WoW nije.

Pa jeste i to je postalo veliki problem. Ne pljujem ja po WoWu, WoW je najbolja igra tog tipa. Problem je u nacinu na koji svi "klasicni" MMOovi funkcionisu. To mora da se menja. Ja verujem da ce se promeniti jer je ova kriza "probudila" ususkane zapadnjake i njima je postalo jasno da vremena za bacanje nema.

Naravno, zato i ocekujemo Old Republic kao ozeblo sunce. :) Mislim da Bioware trpi izuzetan pritisak u ovom momentu, kad je regular raji dosadio tipicni "no liferski" MMO, i koji nemaju vremena da trose zivot na levelovanje 15. alta i skupljanje tiera 17. Old Republic je prvi MMO najavljen kao prvenstveno single player iskustvo, koje ce se odvijati u online okruzenju. Upravu tu lezi potencijalni epic win ovog naslova, a najavljeni dijalozi i mogucnost soliranja prakticno svega, poprilicno potvrdjuje da se radi o mnogo vise "causal" naslovu. E sad, da li ce Bioware izdrzati pritisak i prezentovati nam nesto sasvim novo i cool, ili ce se utopiti u bujici ocekivanja, ostaje da se vidi... :)

MMO igre buducnosti ce morati da se debelo potrude da zadrze igrace jer ne verujem da ce iko pametan posle Everquesta, WoWa i gomile slicnih igara biti spreman da ponovo spali vise hiljada sati samo da bi skupio neki ultra giga mega set koji ce sledeci patch uciniti beskorisnim. Morace da porade na pravom sadrzaju a ne da vestacki odrzavaju igru u zivotu.

Ja sam siguran da kad WoW igraci probaju Diablo III i skontaju da im je za kompletiranje opreme potrebno mnogo manje vremena nece se vise nikada vratiti starim time consuming igrama. Diablo sistem igranja je prilagodjen normalnom coveku, WoW nije.

Cinjenica. Diablo-liki sistem levelovanja i skupljanja opreme u online okruzenju, sa razradjenim PvP-om i PvE-om bi sasvim sigurno bio ostvarenje fantazija svih old school Blizz fanova. :) Najavise na Blizzconu pre dve godine da rade na novom MMO naslovu, koji ce (navodno) biti najavljen 2010. Iako prakticno svi izvori potvrdjuju da ce u pitanju biti Stracraft MMO, neki od nas se i dalje nadaju da ce nam Blizz ponuditi Diablo univerzum u online izdanju...

Ima zamena a to je Sacred 2. Totalno zaboravljena igra. Da li neko zna da li izlazi nastavak? Ipak cu pazariti Sacred 2.

Totalna glupost od igre.

Pa mozda tebi, isto kao sto je meni witcher totalna zabuna. Niti je hud pregledan, niti se ja razumem u tu njihovu mitologiju......jednom reciju komplikovano :D

Sad cu razmotriti, ali najverovatnije uzimam sacred 2. I naravno cekam diablo III. Hvala na pomoci. :wave::wave:

alien shooter 2 ! totalna jednostavnost a d2 fazon :D

star wars mmo je star wars... nema tu zmajeva, čudesa bla bla bla.... neće svi to da igraju. ako gw2 bude to što treba da bude onda sreća sreća radost... em se ne plaća pretplata em nije toliko baš no life igra.... ono.... ne dam više ni 1 din za pretplatu... hteo sam da kupim aion, baš me zaintrigirala igra, ali kad sračunam da im svake godine dam po jednu grafičku karticu na pretplatu elegantno sam se povukao iz priče... diablo2 je bio zakon. imao sam par lvl 90+ likova online, i super sam se zabavljao uz tu igru. titan quest je odlična igra, ali sam nešto čitao da je firma koja pravi igru propala... baš sam hteo da kupim da probam malo online, ali sam se uplašio da je ta igra sad pustoš i da neću imati sa kime da igram. jeftina alternativa za online zabavu su multiplayer šuteri, ja sam se prebacio na to sada dok ne izađe d3 i gw2. orange box za 1500 dinara, ut sve delove nabavio preko steama za 16 evra, eto meni online zabave za narednih godinu dana. a tek koliko sam samo single player igara propustio dok sam igrao wow i lineage.... sasvim sam se lako skinuo sa mmoa. a da... sacred2... treba pružiti šansu igri.. prvi deo je bio ok.

Loki. :)

Mozda je bolje sto nisi posto je tezak tresh u pitanju.

Neki poredak a la Diablo igara izgledao bi ovako:

-Diablo I i II
deset praznih mesta
-Titan Quest
pedeset praznih mesta
-Legend
-Sacredi
-Dungeon Siege
-ostalo

Ma nadjoh u prodavnici sacred 2 i dungeon siege 2. Mislim da ce me zadrzati jos dugo vremena. Dok juce probah wow i ljudi smanjose brzinu lvlovanja. Mislim da trenutno nemaju zdrav razum.

Na kraju uzeh cnc 3 complete edition i sacred 2 :)

Mozda je bolje sto nisi posto je tezak tresh u pitanju.

Neki poredak a la Diablo igara izgledao bi ovako:

-Diablo I i II
deset praznih mesta
-Titan Quest
pedeset praznih mesta
-Legend
-Sacredi
-Dungeon Siege
-ostalo
stvarno je tako nekako... dobro bre majkumu, gledam nešto i ne kapiram kako se niko nije setio da napravi neku igru sličnu diablu, tj. nešto kao titan quest već toliko dugo. nemoguće da se plaše da se neće prodavati, ja bih je prvi kupio kao i gomila diablo fanova, dok čekaju d3. d2 je toliko star, a i dalje nema ništa bolje na polju tih akcionih rpgova u tom stilu.

jel ima neki dobar hack n slash skorije? nešto kao onaj enclave ili balde of darkness ili rune?? sećate li se tih igara... kako su bile dobre u to vreme... ludilo...

Imate Dungeon Siege 2, bas kao diablo je.

Dobra akcija (bar bila meni) je bio Lord of the Rings III. Akcija, čisti hack&slash, uz potpuno rudimentirani sistem napredovanja (kupuju se skillovi), ali ako želite samo da razmrdate prste (uz finu grafiku), onda nije loša.
Naravno, daleko od toga da je RPG ili slično. Pre mu dođe kao Golden Axe sa boljom grafikom.

Danas dajem sansu sacredu 2, mislim da ce uz paceve ispuniti neki minimum. Gledao sam Diablo III prikaz i strasno mi se nesvidja sto nepostoji vise necromanser. Inache moj omiljeni u II delu. Jedva cekam i Star Craft II. Mada imam utisak da su protosi najaci, sto je veoma lose, ali videcemo. Mada mi nije jasno posto izdaju igru iz 3 dela, da li cu u 1 delu moci da igram sa svim rasama u skirmish modu?

Review Dungeon Siege 2: http://www.youtube.com/watch?v=b9biYk3ET3E

Poslednja izmena:
a zar nisu protosi bili najjači i u prvom sc?

a za d3... pa i ja sam se pomalo smorio što nisu ostavili iste klase... ali opet treba da se uvede neka novina. a i mislim da to nije sve što se klasa tiče, ipak će oni da uvedu još 2 sa expanzijom, tako je bilo i u drugom delu...

Ne znam samo neka oni ubace Nercomansera i ja sam presrecan. Sve sto je on mogao da sumonuje bilo je ekstra. A ovaj witch doctor smara, sa onim vudu smekom. A monk je bio u prvom delu koliko se secam. Wizard ce biti ekstra.

U prvom delu jesu bili protosi najaci ali i terani su imali battlecruzer koji je bio jaci od onih carion shipova, tj yamato gun. :D

Dok su zergovi imali mamute i onu mogucnost preuzimanja radnika od svake rase. Tako da je bilo balansirano. A sada protosi na pocetku prave onog robota i gotovo bas jadno, ljudi se preznoise da poubijaju te robote a bogami i warp mogucnost onih pauka je previse jaka. I onda ispade da zergovi nemaju nikakve sanse. Bas glupo. Dok recimo terani imaju one velike masine i mogu da pariraju protosima. Morace oni to jos malo da tvikuju.

Vrh Dno