-Nema.Goxy je napisao(la):Imam Download Accelerator Plus 5.3. Malo bih da ga menjam. Jel ima nesto brze i bolje?
Preporucujem ti Search opciju jer jer o download managerima bilo izuzetno mnogo reci...Goxy je napisao(la):Imam Download Accelerator Plus 5.3. Malo bih da ga menjam. Jel ima nesto brze i bolje?
zato je tu Spybot Search & Destroy :happy:drapin je napisao(la):To sto su se oni sad nesto "dogovorili" sa AdAware-om
Apsolutno se slazem.drapin je napisao(la):Licno sam uvek za ReGet i FlashGet a DAP je za izbegavanje po svaku cenu iz sigurnosnih razloga, za svaki slucaj...
Pa i ja to tvrdim imam brzi link skidam i po par stotina mb dnevno i sve super.Estetski lep neznam mozda stvar ukusa ali me malo zabrinu ono sto Drapin napisa :!:ZoNi je napisao(la):evo, ja poslednjih nedelju dana koristim DAP Premium 5.396 i za sada mi izgleda super - najbolje od svih koje sam probao...
Nema sta da te brine, da jeste spyware, verujem da bi ga Ad aware detektovao. A i sta mogu da saznaju, na koje sajtove ides/idemo - jaka stvar... 😛Kokos je napisao(la):...
Pa i ja to tvrdim imam brzi link skidam i po par stotina mb dnevno i sve super.Estetski lep neznam mozda stvar ukusa ali me malo zabrinu ono sto Drapin napisa :!:
SittingCrow je napisao(la):Ljudi nemojte reci da niko nekoristi freshdownload jedan tako dobar i besplatan program da ja nemam reci .Radi ono sto kaze a to je download ne neki search mp3 search ovo pa ono pa reklame pa krekovi itd..
1. AdAware SUX! Spybot Search & Destroy RULZ! 😀][V][ATRIX™ je napisao(la):1. Nema sta da te brine, da jeste spyware, verujem da bi ga Ad aware detektovao.
2. A i sta mogu da saznaju, na koje sajtove ides/idemo - jaka stvar... 😛
ZoNi je napisao(la):...
1. AdAware SUX! Spybot Search & Destroy RULZ! 😀
Mozda iz jednog prostog razloga: zato sto postoji nesto bolje 🙂Zli_Carobnjak je napisao(la):Ja se isto slazem oko DAPa.
Ja ga koristim vec dosta dugo i nikakvih problema.
Zasto menjati neshto sto je dobro radilo posao ?!
i ja sam to mislio... onda sam jednom skenirao HDD sa AdAware 6.0 Plus, i ocisti sta je bilo. Odmah posle toga i sa Spybot-om, koji je nasao jos citavu gomilu raznih sitnica (vecinom kukija...)... tako da sam sad na Spybotu!][V][ATRIX™ je napisao(la):...
Nisam probao, ali sam cuo da je dobar. Do sada mi je i AdAwere zavrsavao posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari