Šta je novo?

Preporucite download Manager

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probao sam spybot i DAP je stvarno spy. Da li je ko probao da iskljuci njegove "zezalice" i da li posle toga on jos uvek radi? Isto pitanje za RadLight. Oni su me tek razocarali. Pokusavaju da sprece instalaciju ad-aware. Da li tako nesto uopste moze biti legalno?
A mislio sam sve najbolje o njima...

Ja sam sad isprobao ovaj ReGet i mogu rci da je stvarno super,nisam jos naisao na nesto da nije skinuo.

pa, ReGet JESTE najbolji download manager... malo je komplikovan za "registrovanje" (ja sam jedanput sa njim skinuo nekih 10ak MB, a onda kad sam hteo da otvorim taj skinuti fajl, on mi kaze: Skinuto sa Warez verzijom! 'teo sam da ga upucam! 🙂 )

od besplatnih ja mislim da su najbolji Download Express i LeechGet (malo trom!)

morbius je napisao(la):
Probao sam spybot i DAP je stvarno spy. Da li je ko probao da iskljuci njegove "zezalice" i da li posle toga on jos uvek radi?...
evo, sad sam to uradio i sve je (izgleda) ok! (u pitanju je DAP Premium, koji, najverovatnije, ne koristi te "spy" gluposti, nego one ostanu zato sto se odmah instaliraju, pa ako ne registrujes program, tad pocinju da rade)

ne znam sta bi bilo kad bi Spybot "ocistio" DAP Free?

FlashGet je zakon!!!!!!!!!!!!!! :!:

Trbonja je napisao(la):
FlashGet nije los, ali ako koristis IExplorer neko je pomenuo ranije na nekom threadu Download Express , mali ali odlican programcic i jos besplatan - probao i odusevio se. Prosto da ne poverujes da tako mali programcic moze onako da radi. By the way zna li neko da integrisem FlashGet u Mozilla 1.3?

Niko drugi do ZoNi...Inace, programcic je stvarno odlican, ali hocu da probam i ovaj Leech sto neko pomenu. Za sad, najzodovoljniji sam bio sa FG.

Ja koristim GetRight, ali verziju 4.2 . Probao sam nekoliko novijih verzija, ali je svaka sve losija i losija. 4.2 radi totalno ok, ali ne mogu da je poredim sa ostalima koji su u threadu navedeni, posto ih nisam ni probao.

a download express?
Vrlo jednostavan download manager koji radi kao plugin za IE a i besplatan je
minimalne velicine
ima ga na
http://www.metaproducts.com/DE.html

Nazad
Vrh Dno