asacchi011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2006
- Poena
- 304
Da li neko ima neku ideju koliko je "opusteno" da se klokuje core2duo e6300 + P5B obicna?
Da li neko ima neku ideju koliko je "opusteno" da se klokuje core2duo e6300 + P5B obicna?
ma sta ce ti .. imas ekstra procesor i bez dizanja.. ja da imam taj.. eeee...![]()
Sve zavisi nekom je k 2.6ghz, a neko nije zadovoljan ni sa 3.4ghz(moj slucaj)... Jako cudno da me je neko pitao da li hocu da uzmem primerak koji ce raditi na 3.0ghz prime stabilno,ali ne vise verovatno bih odmah uzeo, a evo sada sam nezadovoljan sa 3.4ghz, prokleti xtremesystems smore me u sekundi...
Daj odvoji jos novca za vodeno,sa prodajom zalmana ne bi ti trebalo mnogo da dodas,i imaces stabino i vise od 3.4Ghz![]()
Niko ne pomenu memoriju. Pitanje je do koje magistrale ces doci, jer zavise od memorije i ploce. Nemojte tretirati ovu verziju kao Delux varijantu.
Koliko se dalo videti dl ne bezi mnogo od obicne.E sad 420mhz,brat bratu mora da izgura stabilo.P.S.Kopaj mi memaru ljubi te brat tvoj,za cenu ne pitam.Pozdrav!
Videcemo sta moze da se uradi.
Ma niko ne kaze coveku da mu je i memorija ogranicavajuci faktor za OC i on nasvira 400MHz i kao radi a DDR pakuje greske i puf ode registry i Win u ...
Mozda vise nema odakle da se javi...![]()
Ne brinite se.![]()
pa da onda vidis da li ti procesor predstavlja usko grlo..
![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari