Šta je novo?

Preporučujem CD-R medij

||NeX||

Čuven
Učlanjen(a)
25.11.2002
Poena
649
Istestirao sam ga ko lud i radi fenomenalno.
Probajte ih:
TDK d-view 700MB (max. 48X)

Imaju novi izgled, kao neke srednje zelene trake po sredini CD-a.

Data kvalitet: 5
Audio kvalitet: 5
Veliki filelovi: 4,5
Brzina: 4

||NeX|| je napisao(la):
Istestirao sam ga ko lud i radi fenomenalno.
Probajte ih:
TDK d-view 700MB (max. 48X)

Imaju novi izgled, kao neke srednje zelene trake po sredini CD-a.

Data kvalitet: 5
Audio kvalitet: 5
Veliki filelovi: 4,5
Brzina: 4

Gde je kupljeno, kakav je atip, kakvo je pakovanje? Kako si ga testirao?

Pa imali smo dva velika threada o tim diskovima, neki su se zalili na te diskove, neki nisu...U principu meni se svidja ona ideja da iseku prednji omot pa da se vidi deo diska gde napises naziv :)

Ja ih koristim vec pola godine i odlicno su se pokazali.

delimir je napisao(la):
Pa imali smo dva velika threada o tim diskovima, neki su se zalili na te diskove, neki nisu...U principu meni se svidja ona ideja da iseku prednji omot pa da se vidi deo diska gde napises naziv :)

Ne vjerujem da su to ti.
Tu se mislilio na one zelene.
Ja govorim o onim čija je površina CD-a tako obojena tj. zelena traka po sredini ostalo sivo, te slova zelena.

Gde je kupljeno, kakav je atip, kakvo je pakovanje? Kako si ga testirao?

Kupljeno u BiH, atip ne znam šta je, pakovanje je shrink po 20kom. u boxu!

Nisam ga testirao nekim programom već radom na svom i još bar 5 PC-a. Na raznim rezačima, na raznim brzinama sa raznim data formatima!

delimir je napisao(la):

Ma nisu to isti diskovi, pricalo se o TDK-ovima u bulk pakovanju, bez ikakve stampe na disku, ovo su valjda standardni (ili neki novi?) D-View.

Izgleda da je to noviji d-view, 700MB. Slicno pakovanje je bilo za one koji su bili 74min Audio. A vidjao sam ih (data, 700MB) takve slicne na stranim sajtovima, certifikovane do 24x. Ovi su do 48x, vidim da ih diluju i kod skc-a (beograd).
Covek iz antike mi je rekao da "imaju i neke odlicne" tdk (label-ovane) diskove u cake-u od 25 i 50 kom, al im je cena zlocinacka (ispade 28din po komadu).

Ko uzima labelovane, vidim da kod slobodana imaju princo 48x, svaki u slim pakovanju plus celofan - i cena im je na 100kom po 28din (sve sa kutijom). Po meni najpovoljnije sa kutijama sto sam video. Nisam probao tako da neznam kako se ponasaju, al` s obzirom kako su upakovani uzeo bi ih i na nevidjeno.

Inace Nex, hvala za info.
Kad si vec nasao svoju proverenu kombinaciju CD-R medija, nece ti ni trebati u zivotu da znas sta je to ATIP. A ako te ipak bude zanimalo, potrazi na net-u programce "cdr atip reader"

&pozdrav!

||NeX|| je napisao(la):
OK!

Ovi su 11€ 20 kom. u kutiji sa slim kutijama i celofanom naravno!

Ovde su oko 12-13€, tu cenu drze vec prilicno dugo.

mikis je napisao(la):
Ma nisu to isti diskovi, pricalo se o TDK-ovima u bulk pakovanju, bez ikakve stampe na disku, ovo su valjda standardni (ili neki novi?) D-View.

Ja sam te d-view kupovao u Zemunu u antici i njih sam spomionjao. Ja sam doduše zadovoljan.

delimir je napisao(la):
Ja sam te d-view kupovao u Zemunu u antici i njih sam spomionjao. Ja sam doduše zadovoljan.

Pa uzimao sam ja i te D-View (u slim kutijici), i ove nelabelovane u Dudiju, i ni sa jednima ni sa drudima nisam imao gotovo nikakvih problema. Ali jedina žalba je bila, i to je samo jedan čovek imao probleme? sa nelabelovanim kupljenim u Antici.

Vrh Dno