Šta je novo?

Preporučite grafičku – VIVO

Za ovo sto ti pitas, po meni je ATI AIW neprikosnoven.

O.K. , ali mene interesuje odnos cena/kvalitet.

ATI 8500 = 399$
tj nekoliko puta skuplje od Asusa GF2 MX400...

Da li se isplati sada da se kupi neki GF2 MX400 Twin, a kasnije ATI AIW (neki upgrade) kada padne cena.
Nisam video da je neko nudi kod nas, pa pretpostavljam da je dosta skuplja (399$ + carina+porez+marza)

Pa ne moras 8500 AIW karticu da uzimas, jeste ona najbolja, ali imas i starije Radeon AIW karte ili 7500, tu je Rage128 AIW, bas sam danas video oglas na yu.oglasi-ma... GF mx varijante bih ipak izbegao...

Baš sam mislio da uzmem Asus7700 DeLuxe Combo.

Za sada je favorit ATI 7500 DVI TV–out od 105€.

Hvala na savetima !

Ja jesam :)
AIW 7500 ima tv in, koaksijalni in, tv out i DVI izlaz; a 8500 aiw isto to samo sto ima IEE1394 umesto tv in-a.

pozdrav

BodyRemover je napisao(la):
Ja jesam :)
AIW 7500 ima tv in, koaksijalni in, tv out i DVI izlaz; a 8500 aiw isto to samo sto ima IEE1394 umesto tv in-a.

pozdrav

Pa fino sto ti jesi, ali ja i dalje nisam. Naime, AIW ima TV-ulaz, ali za model koji je on pomenuo nigde ne pise da ima ulaz, a pod 2. pogledaj samo cenu, ne verujem da ce ATI VIVO modele da daje za 200 DEM.

Running Man je napisao(la):
Pa fino sto ti jesi, ali ja i dalje nisam. Naime, AIW ima TV-ulaz, ali za model koji je on pomenuo nigde ne pise da ima ulaz, a pod 2. pogledaj samo cenu, ne verujem da ce ATI VIVO modele da daje za 200 DEM.

Bio sam siguran za pogresan model:) znaci 7500AIW ima tv in out.
Ali ovaj koji ti, Panos spomenu je obican 7500 bez raznih multimedijalnih zezalica, cak nema ni rage theater chip... samo tv out nista vise.Znaci da se ne uklapa u tvoju zelju, tj VIVO.
pozdrav

Sta znaci DVI?
Ja sam to shvatio kao DigVideoIn, da li gresim?

U principu dovoljno mi je da kartica ima Video in - zelim neke licne VHS i neke starije snimke da prebacim na CD. E, sad ako moze da se dobije i jos ponesto kao Tv/FM tuner, rage theater chip... za neku doplatu (razliku u ceni "golog" modela i nekog sa dodatkom opreme) koja je priblizna ceni nekog Zoltrix TV tunera, a ipak je to ATI - onda bih se odlucio, naravno, za ATI

nadam se da ste me razumeli...

ko radi taj i gresi

RADEON™ 7500 is a powerful and versatile ... ...support for dual independent displays, and support for digital flat panel (DVI-I) monitors meet the needs of a wide range of home and business graphic users.

DVI-I Interface lets you connect ALL-IN-WONDER® RADEON™ to new DVI-I Digital Flat Panels

Dakle 7500 ima samo TV out...

ATI AIW su neprevazidjeni modeli sto se tice kompletne multimedie,konektora,softvera...cena je oko 200 E (32Mb DDR, ne znam tacno koji model)

Imas MSI MX400 VIVO-oko230 dem (mislim da nije twin)

Sto ne razmislis o kupovini nekog TV tunera (mozda i polovnog ATI Wonder ili Miro PCTV oko 80 dem) i izaberes na miru i graficku po zelji-bice i mnogo jeftinije.

Poslednja ATI-jeva kartica koja nije AIW, a imala je VIVO je bila Radeon sa 64 Mb DDR-a, VIVO. Odlicna kartica, probaj da je nadjes polovnu. Inace, novi drajveri je vide kao Radeon 7200.

Ljudi, zaobiđite AIW 8500DV jer karta ima neki feler. Naime problem je u tom DV adapteru koji pravi probleme. Ne znam više detalja jer se nisam udubljivao u problem, samo znam da on postoji i da nije izolovan slučaj već masovna pojava, pogledajte strane forume.

Toliko od mene.

Msi gf3 ti200 pro-vtg radi vivo i pod Win xp 21.83 driveri.

magick je napisao(la):
Ljudi, zaobiđite AIW 8500DV jer karta ima neki feler. Naime problem je u tom DV adapteru koji pravi probleme. Ne znam više detalja jer se nisam udubljivao u problem, samo znam da on postoji i da nije izolovan slučaj već masovna pojava, pogledajte strane forume.

Toliko od mene.
Da li sve AIW iz serije 8500 imaju te felere, ili samo neke? U dugorocnom mi je planu ta kartica, pa cisto da vidim... Trenutno sam na obicnoj AIW Radeon sa 32 MB DDR, i nemam zamerki, radi super. Gde si to nasao?
Pozdrav.

Vrh Dno