Šta je novo?

Preporučite DDR-400 memoriju od 1GB

voivod

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2005
Poena
304
Planiram kupovinu memorije za dve konfiguracije, po 2 DDR-400 modula od 1GB za svaku. Konfiguracije su:
1) Athlon 64 3000+ (Venice) / DFI Infinity nF4 Ultra
2) Pentium 4 2.8GHz (Northwood) / Asus P4P800 SE

Potrebna mi je memorija koja stabilno radi u dual-channel modu na default frekvenciji.

Koliko sam uspeo da vidim, većina prodavaca ima NCP i Kingston VR, a po neko nudi i Kingmax, Twinmos, Apacer itd. Kingston VR je već proveren na pomenutim konfama (doduše moduli od 256MB i 512MB), pa se nameće kao logično rešenje, ali NCP je dosta jeftiniji, a pojedini prodavci ga prilično hvale.

Šta bi ste mi preporučili: NCP, Kingston VR ili nešto treće (a da ima da se kupi kod nas)? Naročito me interesuju iskustva sa NCP-om (ipak je najjeftiniji:) ). Takođe me interesuje da li je neko već imao iskustva sa pomenutim pločama i modulima od 1GB, pa da mi preporuči nešto što sigurno radi.

ee ovako

Posto vidim da bi hteo da ostane po difoltu ja ti preporucujem da uzmes kingstona, posto se ja jako uzdam u te memorije stvarno su extra, nepostoji ni jedna primedba na njih.:type:

Ja sam stavio NCP od giga i nemam nikakvih problema u radu

Isto sam za Kingston, ne znam kako je garancija kod ostalih proizvodjaca, ja sam dobio 3 godine, iako pise na papiricu od memorije da je dozivotna garancija i da je "100 % Tested".To mi najvise uliva poverenje, a i nikad nisam imao problema sa Kingstonom. Pozz!

Nazad
Vrh Dno