Jesi siguran? Sad gledao na sajtu a1 i nema ništa o tome do kada važi ponudaNije, promocija traje do 31. decembra.
Imaš info na sajtu A1 , skroz dole zavučeno na tabu Dodatne informacije:Jesi siguran? Sad gledao na sajtu a1 i nema ništa o tome do kada važi ponuda
Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi od 15.10.2024. do 31.12.2024. i uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate. Nakon isteka 12 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni.
Ko zna možda su zaista toliko isključeni od dešavanja, ali ja mislim da će produžiti akciju.Da su pametni pa da produze do 31. januara, dobili bi jos gomilu korisnika koji cekaju prenos iz mts-a, ali avaj...
To je održavanje prepaid kartice i ne može se izbeći, te uplate nemaju veze sa Mega planom.ali nije baš potpuno za DŽ, mora se na svaka tri meseca dopuniti kredit u minimalnom iznosu od 200 Din.
Znam. Samo da ljudi ne misle da je baš skroz besplatno......To je održavanje prepaid kartice i ne može se izbeći, te uplate nemaju veze sa Mega planom.
Pa besplatno je jer ti za tih 800din. mozes kupiti neku drugu uslugu. Roaming internet na primer.Znam. Samo da ljudi ne misle da je baš skroz besplatno......
Ako misliš na korisnički staž, odnosno dužinu boravka u mreži, registracija ne utiče na to, niti A1 kao Yettel sprečava prenos kada se operatoru primaocu da serijski broj kartice i PUK kod.U A1 kazu da broj mora da bude registrovan i da to ne utice na prenos broja, tj. da ne vazi onaj uslov od dva meseca. Da li je to tacno?
Ukoliko na sledećem koraku dobiješ grešku da se ne radi o neregistrovanom broju, onda je registrovanBroj nisam siguran da li je registrovan
Nećeš dobiti povratnu informaciju preko linka na koga se broj vodi, već isključivo u poslovnici ili kod prodajnog partnera. Možda je moguće iskomunicirati i sa call centrom kroz pitanja da li je registrovan na to i to ime i prezime pa da operater potvrdi ili odrekne. U slučaju da je registrovan na drugo lice, samo ono može da traži zamenu sim kartice, podnosi zahtev za prenos broja, prelazak sa pripejda na postpejd, odnosno postpejda na pripejd (kod A1 je to zahtev za raskid ugovora).Sta se desava ako se desi da je pripejd broj na drugo lice, taj broj koristim jako dugo, jer ide preregistracija ili kako, u smislu aplikacija kaze (valjda kaze) da je broj registrovan i sad ja odem tamo i oni kazu, pa nije broj registrovan na vas?
Nešto što mi ovako prvo pada na pamet je da možda imaš Vipovu karticu pa ti ne radi ni Moj A1 pa samim tim nisi u mogućnosti da se daljinski registruješ. Uglavnom, rešićeš to u poslovnici i eventualno zameniti za novu, ako je takav slučaj.^
"Došlo je do greške. Provera tvog prepaid broja trenutno nije moguća. Molimo te da pokušaš ponovo."
Da odgovorim sam sebi, pomocice i drugima.Upravo sam se vratio iz poslovnice A1.
Prepaid mts broj koji je bio na dopuni, uspesno su podneli zahtev za prenos broja u A1. Trebalo bi sutra da ga prenesu?
Medjutim imam jos jedan mts prepaid broj, koji je do 28.11.2024 bio na mts postpaidu. On je sada na prepaidu, i nije dopunjavan kredit na njemu (0 din.). Medjutim kredit je vazeci (slika u prilogu).
Za njega nisu uspeli da podnesu zahtev, odbija im sistem. Kazu najverovatnije treba sa prodje 60 dana da bude na prepaidu pa da moze da se uradi prebacivanje broja u A1, i da dodjem opet za dan dva, da probaju opet.
Da li je to tako, ako jeste, da ne idem opet da pokusavam za taj broj, jer nije proslo 60 dana...?
Hoće li nastaviti Mega plan promociju i posle 31.decembra?
Ukratko, ne. Preduslov za prenos je korisnički staž od minimalno 60 dana. Može za neki postojeći aktivan neregistrovani broj da se iskoristi.Da li je moguce kupiti novu pripejd sim karticu recimo mts ili yettel i otici u poslovnicu A1 i prebaciti broj u A1 zbog ove promocije?
Za korisnike koji prenose broj iz mreža drugih operatora u A1 mrežu na prepaid, promocija važi od 15.10.2024. do 31.01.2025. i uključuje korišćenje Mega plana tokom 12 meseci od prenosa broja bez naplate. Nakon isteka 12 meseci, Mega plan je korisniku dostupan po redovnoj ceni.
Upravo takoHm,ako sam dobro razumeo prepid broj prenes iz neke druge mreze u A1 i dobijes godinu dana free Mega plan ?
Moraš na 90 dana, da ne bi izgubio aktivnu promociju, a broj prešao u pasivno stanje.Ne moras nista da uplacujes na tom A1 broju ?
Znaci samo dopuna kredita i to je to ?Moraš na 90 dana, da ne bi izgubio aktivnu promociju, a broj prešao u pasivno stanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari