Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Nisam siguran da li sam razumeo... Verovatno nisam ni najbolje postavio pitanje... Je l' može da se kupi esim prepaid broj (vaučer) na licu mesta, dakle na trafici ili u poslovnici, ili imaju samo standardne SIM kartice pa se onda menjaju za eSIM?
Може се купити eSIM у пословници.

A kako je za mts, jel isto može da se kupi esim pripejd na trafikama negde ili u poslovnici? I jel registracija može odmah ili kartica mora prvo u telefon?

Pritisni i drzi malo tu iglicu,mora i sifra da se resetuje.

Da li će od 1.1.2026 biti nekih izmena za korišćenje prepaida u regionu Zapadnog Balkana? Da li će konačno moći kao EU da se prepaid koristi kao postpaid?

Jesi probao sa admin admin ili da ostavis prazno na mestu sifre i user-a?

Jesi probao sa admin admin ili da ostavis prazno na mestu sifre i user-a?
Probao sam admin, ali nije htelo. Prazno mesto ne prihvata. Sve u svemu kad kliknem na WiFi pojave mi se dva naziva sa rutera. Jedan je broj modela sa rutera, a drugi neki dugačak broj koji počinje sa Hi...

Jos jedino mi pada na pamet da na nalepnici imas posebno passi user za wifi i to isto za pristup uredjaju. Kablom se spoji,nemoj wifi dok ne namestis sta treba.

Jel imao neko iskustva sa ugašenim (isteklim) prepaid brojem u mts-u.

Ćale nije registrovao broj telefona i isključili su mu broj. Kakva je sad procedura, jel može da se vrati isti broj i ako može jel mora u mts-u da se podnosi zahtev ili može i npr. u A1 ?

Ćale nije registrovao broj telefona i isključili su mu broj. Kakva je sad procedura, jel može da se vrati isti broj i ako može jel mora u mts-u da se podnosi zahtev ili može i npr. u A1 ?
Може да покуша у МТС-у али с обзиром да није регистрован питање је да ли ће одобрити.

Pise molbu da vrate broj koji je koristio. Morace 3 meseca da placa najmanju pretplatu. Posle toga moze broj opet da seta na pripejd , postpejd ili druga mreza.

I ja sam juče dobio ovu ponudu (isto Mega godinu dana)...

Nažalost ugovor je dobio MTS sa 15 meseci po 1 din i 9 meseci po punoj ceni zbog problema sa A1 mrežom.
Uzmem da proverim kako radi telefon sa A1 brojem i primetim da telefon često gubi signal prilikom razgovora (kod kuće). Moji to nisu primetili tokom godinu dana...

Na kraju sam proverio kakav je signal i na koje bazne stanice se kači. Dovoljno je da kažem da je u toku dana 60% vremena bio na 2G i 40% na LTE.

Šteta - A1 ima definitivno bolju ponudu...
Kojim programom?

Jos jedino mi pada na pamet da na nalepnici imas posebno passi user za wifi i to isto za pristup uredjaju. Kablom se spoji,nemoj wifi dok ne namestis sta treba.
Druže, pomoglo je. Uneo sam onaj dugački kod i sve se samo programiralo. Sada mogu da pratim potrošnju i da menjam internet profile.
Hvala ti puno i veliki pozdrav.

A1 je počeo da nudi Mega plan 90 dana bez naplate i korisnicima koji plaćaju Mesečne planove. Konkretan slučaj, A1 broj od starta, na kome se uplaćuje Top plan po promo ceni, na dan isteka Mesečnog plana dobio opciju za aktiviranje besplatnog Mega plana. A1 prepaid korisnici koji koriste Mesečne planove, treba da proveravaju dodatke pred istek trajanja plana. Videćemo da li će A1 ovu promociju omogućiti svim korisnicima Mesečnih planova.

Jel ovo neka greška?
A1 isključio net, a mega plan važi još mesec dana!

Prilozi

• Screenshot_20251031_090042_Moj A1.jpg
    Screenshot_20251031_090042_Moj A1.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 78
  • Screenshot_20251031_090015_Moj A1.jpg
    Screenshot_20251031_090015_Moj A1.jpg
    29.8 KB · Pregleda: 78
  • IMG20251031090143.jpg
    IMG20251031090143.jpg
    135.1 KB · Pregleda: 78
moras da uplatis kredit i tjt

S obzirom da je broj prenet u A1 krajem novembra, verovatno su na staru foru ukrali mesec dana i još malo za oktobar!

Nije, imam 3 broja na mega planu, 2 koja ističu krajem novembra i oba isključena i treći koji je do kraja januara i taj radi.

@ironmanbg probaj da uputiš poziv pa ako ti automat kaže da je broj neregistrovan, prekini vezu i pokušaj opet. U slučaju da ti to ne vrati saobraćaj, iskomuniciraj sa call centrom, a u slučaju da to ne urodi plodom, traži da ti proslede vezu ka naprednoj tehničkoj podršci.

Могу да зовем, имам кредита, али ће га сигурно скинути. Послао сам приговор преко контакт форме у апликацији и још увек чекам одговор. Сад ћу да их позовем.

Битно да смо установили да је њихова грешка, имам још један активан број са мега планом, па могу да сачекам одговор, мада иде и викенд!

… slično se meni desilo, da se nije automatski obnovio Mega plan… u tom periodu, potrošio sam kredit koji sam imao, te sam tako i ukapirao… pozovi ih i to im sugeriši, da ga oni aktiviraju…

Касније сам и звао, смо што је проблем доћи до живог човека.

U kom smislu? Dugo si čekao? To je baš nekarakteristično za A1, ali sve je moguće.

A1 je počeo da nudi Mega plan 90 dana bez naplate i korisnicima koji plaćaju Mesečne planove. Konkretan slučaj, A1 broj od starta, na kome se uplaćuje Top plan po promo ceni, na dan isteka Mesečnog plana dobio opciju za aktiviranje besplatnog Mega plana. A1 prepaid korisnici koji koriste Mesečne planove, treba da proveravaju dodatke pred istek trajanja plana. Videćemo da li će A1 ovu promociju omogućiti svim korisnicima Mesečnih planova.
Da li se to vidi kroz *123# ili sms obavestenje?

@booby U A1 aplikaciji ili na web portalu u delu 'Dodaci'. Nije bilo nikakvog obaveštenja, zato sam i napisala da treba proveriti neposredno pre isteka Mesečnog plana.

U kom smislu? Dugo si čekao? To je baš nekarakteristično za A1, ali sve je moguće.
Па не , новајлија сам на А1, и била је нека путања да се притисне тастер #7, сад то не ради, већ уђеш у неки мени, типа#1 за телефонију, па онда не знам шта за припејд и тек одједном искочи за оператера, иначе још јвек ми нису решили за Мега план, рече да ће да отвори случај, за недељу се и не надам. А иначе сам сам попунио форму на сајту, добио порврдно мејл, али ништа .
Покварише утисак на крају!

Nazad
Vrh Dno