Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Kod nas samo Yettel daje uz internet dodatke istu količninu saobraćaja i za zb, tj. ide i 3.5GB u okviru pripejd turističkog paketa. Reddit kaže Novotel eSim. Doduše, tada je za 10KM sadržao 60GB*. Sada za 5KM sadrži 3GB, 50 minuta za sve i 500min za Novotel. Isti koristi mtel mrežu, a osnovali su ga bivši rukovodioci Eroneta.
*Ovo je izgleda prešaltano na nedeljne dodatke koji su od kraja avgusta do kraja novembra po promotivnim cenama pa kad iskoristi inicijalni saobraćaj, može to da dokupi:

@uji
Da li se Novotel esim može aktivirati u Srbiji, pa kad pređe gtanicu samo da prebaci da podaci idu preko nje?

Jel istina da od nove godine a1 prepaid poskupljuje?

Poslednja izmena:
nove tarife? ne verujem, da poskupe vec postojeci ugovori? takodje ne verujem.
ali moguce da izmisle neki novi prepaid plan, nisu odavno

Ma ne nego već duže vreme, otprilike pola godine da ja znam, ljude na pripejdu zovu i navlače na postpejd argumentom da će uskoro pripejd poskupeti. Ne kažu precizno šta i koliko, ali svakako obuhvata cene planova, koje će potencijalno osetno da skoče, pa se kao isplati preći na postpejd po nekim njihovim ponudama. Skorije su prešli sa "uskoro" na "od Nove godine". A da li će stvarno tako i biti, zna jedino neko sa insajderskim informacijama, mada takvih na temi dosad nije bilo.

Meni je ovo iznad doslovce ispričao agent kad sam prelazio u A1. Uzeti u obzir da on nije imao mogućnost sklapanja ugovora za prepaid.

Ma ne nego već duže vreme, otprilike pola godine da ja znam, ljude na pripejdu zovu i navlače na postpejd argumentom da će uskoro pripejd poskupeti. Ne kažu precizno šta i koliko...
Ovu pricu su i meni pokusavali da prodaju par godina unazad u pokusaju da me prebace na postpejd. Na kraju sam im sve brojeve sa kojih su zvali stavio na blok listu, da me ne uznemiravaju bez potrebe.

Proverite da li su vam brojevi upisani u registar Ne zovi. Možete i da se obratite A1 da proslede zahtev BNT da vas više ne zovu.

Proverite da li su vam brojevi upisani u registar Ne zovi. Možete i da se obratite A1 da proslede zahtev BNT da vas više ne zovu.
Po meni poznatim iskustvima nema veze sa registrom Ne zovi, ali zato imaju oni i neki Pristanak za obradu podataka u aplikaciji. Možda bi isključivanje/opozivanje toga pomoglo, mada čini mi se da sam nekad ranije baš na ovoj temi pročitao da ne pomaže. Zahtev kol-centru, s druge strane, trebalo bi da je provereno rešenje.

• Like
Reagovanja: uji
Samo jednom mislim da su me zvali baš iz A1. Zaključio sam po tome što mi je operaterka izdiktirala sve brojeve koje imam. Za to već ne bih imao ništa protiv, ali neka i vide ako neko ima besplatan Mega plan, jer onda stvarno nema smisla da od nekog traže prelazak na postpejd kad već plaća nešto što mnogo manje košta (200 dinara na 3 meseca).

Koliko treba na yettelu da se vide dodatci prenet broj iz a1 i nema ponuda u yettel app.2 dana je prošlo od prenosa inače

5-6 dana, otprilike nakon što ti dodele bonus dobrodošlice

Nazad
Vrh Dno