Šta je novo?

Prepaid telefoni kod VIP i MTS - da li su kodirani ili ne?

Perlez

Čuven
Učlanjen(a)
02.04.2002
Poena
619
Dal neko ima 101% proverenu informaciju. Hocu da kupim 1 jeftini telefon sa pre paid card i ima u MTS za 2999 Nokia 1110i i kod VIP Samsung C130 (valjda,nebitno). Interesuje me da li su ovi telefoni kodirani ili ne.

Posto mi info treba do sutra mecem pitanje obasko...

Pozdrav i fala na informaciji :wave: :,,::,,::,,::,,:

Samsung C140 iz VIP prepaid ponude je kodiran. 100% tačna informacija, jedan moj drug je uzeo taj telefon juče.

Poslednja izmena:
MTS nije kodiran radi bez problema, a za VIP ne znam u rednji tek treba da ih dobijem sutra-prekosutra.

U VIP-u su svi kodirani na njihovu mrezu. Tako mi rekose kad sam nazvao VIP call centar.

OK, da li ovde ima neko iz servisa? Koliko kosta dekodiranje? Kontam, da l ise uopste isplati :)

Dekodiranje svih modela iz trenutne VIP ponude je moguce i kosta oko 5 eura

Ne znam za trenutnu situaciju, ali zimus sam uzeo Samsung X210 u MTS i on je bio kodiran.

Samsung telefoni u svačijoj ponudi su kodirani ...
Ostali telefoni u Telekomovoj ponudi nisu kodirani ...
Jeftini telefoni u VIPovoj ponudi su kodirani ...
Skupi telefoni u VIPovoj ponudi (N76, N93i, 8800 ...) nisu kodirani ...
Svi telefoni u Telenorovoj ponudi su kodirani.

Jel' može sad LOCK?

Ja znam za jedan slucaj za Telenor da telefon nije bio kodiran, raspitacu se koji je fon bio u pitanju.

Je li 100% Telekom postpaid nije kodiran? Mislim na Nokiju.

nisu svi telefoni u telernoru kodirani. Recimo ja sam probao vise sony ericsson modela i nijedan nije bio kodiran, dok su recimo samsung, lg i nokia bili zakljucani.

Ljudi, kupio sam u VIP-u taj samsung i uopste niasm zadovoljan. Aj t sto je kodiran, OK ali sto zeza veza....nije OK nikako. Ima jako veliki delay, moram vise puta ponavljati da bi me neko razumeo, a ja se naprezem ko konj da razumem sta neko govori. Pa kad jos neko zove preko VOIP-a i parla engleski sa skotskim akcentom.....a vama frka da ga razumete...odu zivci! Pokajao sam se sto sam ga kupio, mada ne znam da li je do VIP-a il d telefona. Dzaba i jeftin fon i "upola cene" fore... kad ja moram da se izvinjavam coveku i da mu dajem drugi broj da me nazove da bi se mogli sporazumeti. Uzeo sam ga kao drugi fon ali nije ni za to!

U svakom slucaju moj stari 063 broj radi perfektno na staroj Nokii :)

Poslednja izmena:
Krosh:"Ja znam za jedan slucaj za Telenor da telefon nije bio kodiran, raspitacu se koji je fon bio u pitanju".

Nokia 6070 nije bila kodirana, uzeo sam je pre nekoliko meseci(postpaid paket)

Poslednja izmena:
I ova devojka je uzela Nokiju i nije bila kodirana.

Nego, procitao sam na telenorovom sajtu da traze izvestaj iz kreditnog biroa za kupovinu telefona uz postpaid, pa me zanima da li je ovo tacno? :trust:

VIP mreza je losa, tj. iznajmljena ili pomocna Telekomova, pa vi sada vidite taj kvalitet. Cuo sam da malko kraduckaju, ali to je mozda zbog neshvatanje potrosaca... Obracun je sekundni ali tek posle prvog minuta.

Nokia 1600 kod Telenora Vam je kodirana, 100% provereno !!!

C140 kodiran,1600 kodirana onaj SE J220 nije kodiran (barem takav primerak ja koristio)

Cuo sam da malko kraduckaju, ali to je mozda zbog neshvatanje potrosaca... Obracun je sekundni ali tek posle prvog minuta.[/QUOTE]

Pa to je kod nas dozvoljeno(ali malo) dok te B92 ne provali :D

Nokia 1112 kod MTS nije kodirana (uzeo uz BEL50)

Jel' može sad LOCK?

Jel' može sad LOCK?

Sto lock, pa nek ljudi znaju sta je kodirano, a sta ne. Evo za 6120 imamo potvrdu od dvojice forumasa i sa ES foruma da nije kodirana.

luna kod telekoma nije kodirana, mada je vec el toro loco rekao da nijedan od nokija kod telekoma nije kodiran

Ovako

Nokia 6233 nije zaključana kod Telenora 100%. Kupio prijatelj u julu i radi i sa mt:s-ovom i VIP-ovom SIM karticom bez problema, samo se pristup internetu mora ručno podesiti.

Pre dve nedelje sam u lokalnoj prodavnici kupio Nokia E50, koju je neki lik uzeo uz Telenor postpaid paket i odmah doneo da je proda. Telefon nije bio zaključan i moja 064 postpaid kartica radi bez ikakvih problema.
;)

Pre dve nedelje sam u lokalnoj prodavnici kupio Nokia E50, koju je neki lik uzeo uz Telenor postpaid paket i odmah doneo da je proda. Telefon nije bio zaključan i moja 064 postpaid kartica radi bez ikakvih problema.
;)

da to je tacno
i u mom e50 rade obe kartice a uzet je u Telenoru

Jel' može sad LOCK?

Ne verujem da tema nikako da umre ... :D

ili bilo koji drugi iz vip ponude za postpaid

a kada dodje blackberry u ponudu? ja mislim da će njega sigurno kodirati ;)

Nazad
Vrh Dno