Šta je novo?

Prepaid internet

Vuxoni

Poštovan
Učlanjen(a)
02.08.2021
Poena
75
Postoji li neki provajder koji nudi prepaid internet, znaci da ga platim samo kad ga koristim, tipa platim sad za narednih mesec dana, pa onda opet npr. kad mi zatreba itd... ?
Bio je tu pre SBB internet, ali ne nude to vise cini mi se, pa me zanima postoji li jos negde takva opcija ?

Baci pogled na Vikend net kod A1 :)

Postoji li neka "sankcija" ako ne koristiš/ne uplaćuješ net mesecima, kao što rade sa telefonskim karticama nakon 2-3 meseca?

Mislim da ne, moj kum je uzeo još prošle godine za vikendicu, koristili su nešto malo preko leta, pa cele zime i celo proleće nisu, sad opet krenuli letos, sve radilo kako treba. Ali trebalo bi proveriti u A1 pre kupovine za svaki slučaj ;)

Baci pogled na Vikend net kod A1 :)

Snasao sam se sa Astra Telekomom, pre je bio to lokalni Grom Net iz Sapca, sad su pod Astrom i nude kao i pre Grom Net wireless prepaid internet. Hvala svakako na odgovoru :)

Vikend net moras da jednom u 12 meseci uplatis makar 1 dan da bi ostala kartica aktivna.

Pitaš za mobilni net ili bilo koju net tehnologiju? Pošto imaju ADSL paketi bez UO koji su flatrate. A postoji i Orion prepaid optika, ja to koristim :)

Poslednja izmena:
Zvao prijavio se, na mail poslali podatke za uplatu. Platio 4000 din na njihov račun, posle toga zvali da se dogovorimo za termin i došla 2 terenca i sprovela sa bandere preko tavana u sobu optički kabl i to je to. Terenci doneli na potpis ugovor (bez ugovorne obaveze) i odneli ga.

Uslovi korišćenja kažu da tek ako 23 meseca u nizu ne platiš psket tek onda dolazi do terminacije ugovora nakon čega im vraćaš opremu. I da nema menjanja brzine neta, znači ne može kako ti dune da se šetkaš po potrebi između 200, 500 i 1000 Mbps od meseca do meseca.

Poslednja izmena:
Hvala na preciznom objašnjenju, u čemu je razlika između:
Orion super brzi kućni internet - to je ADSL, jer tako?
A na koji vremenski period se možeš izjasniti sa promenom brzine?
Šta ima u ponudi od mobilnog net-a?

Nema menjanja brzine bez potpisivanja novog ugovora za tu brzinu.
Nemam pojma za mobilni net ponude, ne pratim tu priču. Koliko znam još uvek je samo VIP/A1 "Vikend net" jedina flatrate ponuda mobilnog neta u Srbiji.

Hvala druže.
Ovo mi nije jasno, ovde kaže da ponuda važi uz UO 24m, nije to taj net, reče da ide bez UO?

Sad nađoh neki blog, možda neko nešto pročeprka interesantno.

Poslednja izmena:
Da, tako je ....
Ovo mi nije jasno, Vikend Net. koje su brzine i da li nema nikakvog ograničenja u okviru internet dodatka?
Ima li nekog da ga koristi?

Nazad
Vrh Dno