Šta je novo?

Prenosni INTERNET :)

novakno1

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2004
Poena
620
drug sa fakulteta.. hoce brz net kuci.. 'pa me pita'... posto je podstanar.. ali mogao bi da uvede ADSL... moze i Wireless..(trenutno hvata Palatu albanije.. ili Politiku.. zaboravih sad).. a kada se bude selio gleda ce da ima vidik... ako se odluci za WL varijantu...

nego kako stoje stvari sa ADSL-om... kako se odjavljuje.. i koliko mora da bude korisnik... posto se dugo uvodi... ?! koliko se izvodi :)...

ja licno mislim da je bolji za njega WL...
ali ako se ADSL moze otkazati recimo posle par meseci i da ga iskljuce da ne placa vise...

Na ADSL ugovoru sa PTT-om mi pise da se ugovor zakljucuje na neodredjeno vreme a da se odjavljivanje mora najaviti mesec dana ranije,neznam samo zasto im treba toliko"fore"da te iskljuce ali... najavis otprilike mesec dana pre i gotovo!Mozda je kod drugih provajdera drugacije srocen ugovor ali u PTT-u Nis je ovako!Ja sam takodje podstanar i samo su mi trazili fotokopiju licne karte vlasnika telefona a ugovor se vodi na mene i nema veze sa gazdama!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Sa kablovskim je takodje jednostavno odjavljivanje. Ja sam kao podstanar uveo, koristio 6 meseci, otisao u SBB, vratio modem, dobio potvrdu i to je to.

Vrh Dno