Šta je novo?

Prenos imenika sa SE K750i na Nokiu 8600

Preoccupation

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2004
Poena
725
Čime i da li je uopšte izvodljivo?

sinhronizujes k750 sa outlooko-m a onda to isto posle uradis sa nokia-om i jedan i drugi imaju odgovarajuce programe za to....direktno mi se cini da je jedino moguce tako sto bi bluetoothom slao kontakte jedan po jedan....a to je uzas....

he he he..ja sam probao sa k700i na d900i, kao send all, chekao sam 40 minuta i na kraju je prekopirao 1 kontakt:) LOL :)

Posto sam bio u slicnoj situaciji kao ti (imenik sa k700 na nokia 6120),evo da prenesem moja iskustva.Sa k700 sam prebacio imenik na komp preko programa cell phone manager i odatle prebacio u outlook i onda pomocu noki-inog pc suita samo sinhronizovao podatke outlook-nokia i sve se prebacilo bez ikakvih problema.Verovatno postoji 101 nacin da se to odradi i jednostavnije i brze ali ja sam ovako.Poz.

Svaki ozbiljniji noviji telefon ima interfejs i softver za sinhronizaciju sa outlookom. to uopšte nije problem...

Hvala.

Nije problem sa SE na SE, izmedju proizvodjaca ne ide bas tako lako send all. Takodje ne radi ni lepo send sa recimo SE klasicnog na SE sa uiq symbianom

Šta tačno ne radi lepo kada koristiš Outlook kao posrednika?

Sticajem okolnosti ja sam slomio BTkey a za samsung sam imao kabel...dok za SE nisam...tako da...bio sam prinudjen da kupim novi ;)

Šta tačno ne radi lepo kada koristiš Outlook kao posrednika?

Nisam o tome pricao, nego o opciji send all preko bluetootha koju imaju svi SE telefoni, verujem da je nju Heinz spominjao, posto je to najbolja(najlaksa i najbrza) opcija za prebacivanje iz SE u SE. Preko outlooka nije problem

Sa SE preko njegovog softwera prebaci na komp u Windows adress book, i onda uz pomoc pc suitea prebaci na nokiu iz windows adress booka, mislim da je ovo jedini i najbrzi nacin.

Nisam o tome pricao, nego o opciji send all preko bluetootha koju imaju svi SE telefoni, verujem da je nju Heinz spominjao, posto je to najbolja(najlaksa i najbrza) opcija za prebacivanje iz SE u SE. Preko outlooka nije problem

Nisam to probao, ali verujem da radi ok... SE telefoni su postali kao Mac računari. Sve radi baš kako treba, a opet nema milion opcija koje možeš naći u suludim Symbianima...

Uz pomoć MyPhoneExplorer-a sam prebacio sa SE K750i u .cfv. Taj .cfv eksportovao u Outlook Express i sa Nokia PC Suite sinhronizovao 8600 sa Outlook Expressom. Milina. :)

P.S. Stvarno je odlična Nokia 8600 Luna. Svaka preporuka.

Poslednja izmena:
Može da se sinhronizuje i preko SyncML-a, tj. koristeći sajt mobical.net. Taman se tako napravi i backup :)

Poslednja izmena:
Ima program pod Open Source GNU licencnom koji se moze skinuti sa
http://www.bitpim.org/
i radi to sto treba bez ikakvih sporednih podesavanja...
Ja trazim da sinhronizujem SE S700i sa N95 i ne ide bluetooth je shit tu.
Tako da cu sad da probam sa BitPimom. Nadam se da ce raditi, ako neko uspije sa njim bilo bi dobro da prijavi rezultat ovdje i za koliko je brzo uradio, tako da konacno mozemo da se oslonimo na nesto besplatno koje radi posao kako treba.
jako je podmuklo i bezobrazno da za ovako neophodnu stvar kompatibilnosti izmedju sinhronizacije vecine telefona ne postoji neki unificirani soft koji to radi, a prijeko je neophodan... Na kraju su morali Open Source community da se prihvate posla da bi se to rijesilo. :trust:
mother fuckin monopolists... :| :mad:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno