Šta je novo?

Prelazak sa XP-a na Win 8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

scylla

Slavan
Učlanjen(a)
27.03.2013
Poena
365
? Da li se isplati???

Pa to je ko da pitas oces uz burek da pijes jogurt ili kolu?

Sam odluci koji su ti prioriteti i da li ti win xp zavrsava posao koji radis ako ti ne zavrsava onda je logicno da ces da predjes na bolji operativni sistem. Bolje prvo probaj Win 7 pa vidi jel ti on vise odgovara, ali znaj jedno da sa prelaskom da li na sedmicu ili osmicu ti je potreban malo bolji racunar, vise memorije i vise mesta na hard disku za instalaciju istog a ako ces da igras igrice na istome onda i mnogo bolja graficka.

Pa to je ko da pitas oces uz burek da pijes jogurt ili kolu?

Sam odluci koji su ti prioriteti i da li ti win xp zavrsava posao koji radis ako ti ne zavrsava onda je logicno da ces da predjes na bolji operativni sistem. Bolje prvo probaj Win 7 pa vidi jel ti on vise odgovara, ali znaj jedno da sa prelaskom da li na sedmicu ili osmicu ti je potreban malo bolji racunar, vise memorije i vise mesta na hard disku za instalaciju istog a ako ces da igras igrice na istome onda i mnogo bolja graficka.
Da li prateci hardver, stampac, skener, podrzava novi operativni sistem, i dr. ili si spreman sve da promenis zbog novog sistema.

ma podrzava nego koje su prednost win 8 u odnosu na xp???

Prednosti su bezbrojne, imas po forumu tema o win 7 i 8. Predji ti lepo na win 7 i uzivaj.

Ako moras to da pitas, iskreno ti savetujem da ne trosis pare na Windows 7/8 nego ostani tu gde i jesi.

ali mislim da je win 7 malo zahtevniji od win 8??? msm zauzima manje rama i takve stvari

Poslednja izmena:
ma necu kupovati imam

ovaj dečak je izgleda bolestan, pretpostavljam :( ko razume shvatiće

Posto prodas? Spreman sam da dam 100e za osmicu?

ovde ne pricamo o sedmici vec o osmici, tj. o prelasku sa xp-a na osmicu. Da li se isplati, i koje su prednosti win-a 8 nad xp? Skinucu OS a ne kupovati

Poslednja izmena:
da li bi osetion neke razlike u radu??? osim boot-a
ko ce vise zauzimati RAMA?? ko ce biti brzi

Osetio bi razlike u radu. Windows 8/7 ce vise rama da vuce. Windows 7/8 je brzi. Windows 7/8 je daleko noviji, laksi i stabilniji od XP-a. Cim si u takvoj nedoumici rekao bih da nemas pojma ni sta ti treba nego pitas iz dokonosti stoga ti najtoplije preporucujem da instaliras windows 98.

instaliracu win 8 i uporedicu. LOCK

Da li je moguce da neko jos uvek postavlja ovakva pitanja?

@Pedja89

Koje djubre od klipa.
U 10 godina koriscenja XP-a nikad nisam video da mu toliko dugo treba.
Verovatno konflikt sa nekim drajverom ili softverom od ploce, tako bilo kod drugara pre par godina na nekoj s478 masini.

da li bi osetion neke razlike u radu??? osim boot-a
ko ce vise zauzimati RAMA?? ko ce biti brzi

Ti ocigledno da ne znas za sta ti treba komp ali da si nam u prvom postu reko za cega ti treba osmica pa da ti damo informacije iz prve ruke a ovako ako ti treba za gledanje filmova i igrica onda cuti i plivaj tu gde jesi ako samo hoces da promenis OS zbog izgleda i time da kazes da imas u kompu osmicu onda bolje ne cackaj nista.

Da li je moguce da neko jos uvek postavlja ovakva pitanja?

Vidis da postoji, ocigledno da ne zna ni sam sta mu treba pa ajde da pita ovde a sve to sto ga je interesovalo mogo je na google da nadje ali sto da bude lako kada moze da bude tesko.

posle XPa na sedmici ili osmici ces se preporoditi :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno