Šta je novo?

Prekidanje wi fi konekcije na Netis WF2411

Nekron

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2006
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
Noctua D15 Chromax
Matična ploča
GA Z790 PRO X WiFi 7
RAM
32gb DDR5 Kingston 6000mhz CL30
GPU
Intel i9 14900ks
Storage
Samsung 990 Pro 1tb & 980 pro 2tb
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
FSP Platinum 1000w
Kućište
Fractal Design Torrent Solid
Monitor
LG27GN850 144hz & Asus VG291 144hz
Miš & tastatura
Logitech G Pro wireless Razer BlackWidow v2
Laptop
Lenovo X1 Carbon gen8
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koristim ga uz kablovski net kod Ikoma, onaj njihov cisco modem, i wi fi konekcija mi puca (samo se otkaci uredjaj sa nje kao da se ruter restartovo) ili pocne nasumicno da gubi pakete, testirano sa laptopom bukvalno 1m daleko od rutera, zna neko ima li ovo resenja ili da se vraca?

Inace preko lan porta sve sljaka nema prekida, samo se wi fi gubi

Taj Netis je i Kopernikus delio (ne znam da l' još uvek deli) i znam više ljudi koji su imali problema sa wifi-jem i tim modelom.

Cimaj korisnički servis radi zamene ili ako ako više voliš da imaš svoj (napredniji) ruter, pazari isti.

Probaj udate firmwarea, meni je na drugom njihovom modelu to resilo isti takav problem.

Sent from my C6603 using Tapatalk

Taj ruter je shit neopevani, ja sam updejtovao firmwe. Ali isto, blokirao, na kraju otkazao poslusnost, i tresnuo sam ga od patos, za sad radi onako polurazbijen

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

ma ja sam ovo uzeo sam, posto mi je trebao samo wifi, stavio sam odma u njega bio najnoviji firmware posto je dosao sa nekim matorim, mozda da ga downgrade na stariju ver? ima neko kome radi kako treba da mi kaze na kojoj je ver?

Ja imam taj uredjaj. Kao ruter radi katastrofa - da, puca veza stalno.
Ali iznenadjujuce dobro radi kao repeater, koristim ga u te svrhe samo
i pokazao se bolji nego neki brend uredjaji.

Ja ga trenutno koristim kao repeater, ako ne cackas podesavanja radi lepo, nekad se desi da se zaglupi i moras da ga restartujes i tako 10 dana uzastopno, otprilike restartujem ga jednom mesecno, moj je onaj sa izmenljivom antenom

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

nazalost ne treba mi repeater vec kao bezicni ruter, meh :/

Nazad
Vrh Dno