Šta je novo?

Pregrejavanje GPU-a

Ma ne verujem da ću im dati 10000 din za dodatnu garanciju sa glupom torbom i mišem. Aj da je doplata 50 evrića pa i da razmislim, ovako za te pare, ako i nešto rikne mogu da ga servisiram, a sve se nešto nadam da ako ne rikne za godinu dana, da neće ni za tri. Elektronskim komponentama je teoretski vek trajanja 10 godina. Hebem li ga :)

Ja sam uzeo bez torbe cena je 9.900, sa njom 10.900. Prvenstveno sam uzeo zbog ekrana a i zamena CPU-a, GPU-a ili hard-a nije bas jeftina. Isto drive nema sanse da izdrzi 3 godine, a ni on nije jeftin za notebook. Mislim da su to najjadnije napravili na notebook-ovima. Jos nisam video dobar opticki uredjaj u bilo kom notebook. Nijedan nije ni blizu onima u stacioniranim masinama.

Takvi DVDRW i hardovi kakve sada imamo će za godinu dve biti svakako jeftiniji nego što su danas. Ali dobro svako ima svoju "politiku". U krajnjem slučaju, možda je i bolje rešenje kupiti neki eksterni HD storage tipa WD MyBook od 500GB nego gomilati DVD medije. Ja ne znam danas šta ću sa svim onim silnim CDovima koje sam uredno arhivirao u poslednjih 10 godina. Razmišljam se ozbiljno da najveći deo njih jednostavno pobacam. Sorry za offtopic :)

Nazad
Vrh Dno