Šta je novo?

Pregled PC igara za 2006-tu

hejvule

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Sjajan prikaz naslova koji treba da stignu 2006-te , ili su se vec pojavili .
Svaka igra je prikazana sa po jednim screenom, tako da treba dosta vremena
da se ucita, ali je vredno cekanja.

Kliknite na link

Ima svasta lepo :)
Steta samo zbog ovog Obliviona, tesko ce se imati vremena za ostalo, tu je uvek i wow i njegova expanija i kad stigne obavezno NWN 2

Stranica je teska 21MB!!!Inace je odlicna,lik se svarno potrudio.

Ali hvala mu na izcrpnom izveštaju :rtfm:

Svaka mu cast... Radujem se novom Jagged Alliance 3d i pomalo Never Winter Nights 2... A tek kad sam video Broken Sword 4 i Sam and Max 2 :D :D :D

Poslednja izmena:
Ja sam se snasao nekako i sa dial-upom, otvorio tekst, a onda otvarao samo slike onih igara koje bi me zainteresovale.
Ima tu nekoliko zanimljivih naslova samo da ne ispadne na kraju ono "tresla se gora..."
ali:
HOMM V
Desperados 2
Hellgate: London
NWN 2
Gothic 3
The Witcher
Operation Flaspoint 2
Resident Evil 4

to je ono sto bi moglo ispasti kako treba. Ako je neko citao negde nesto vise o ovome Hellgate: London neka kaze nesto.

Zaista nas mnogo toga interesantnog ceka. Ja bi izdvojio:

HOMM V
Hitman Blood Money
NWN 2
Gothic 3
SPORE
Caesar IV

Odlican topik :)

Zar ovo ne zvuči izuzetno?

PRECURSORS:
An open ended action/rpg game which takes action in space and on planets(think STALKER mixed with Privateer) from makers of BoilingPoint

Steta sto od naziva igara nije napravio linkove ka njihovim originalnim web stranicama.
LM, evo onoga sto meni zvuci interesantno:

Warhammer: Mark of Chaos
Company of Heroes
SpellForce II
Maelstrom
Hellgate: London
DragonAge
NeverWinterNights2
Gothic3
Two Worlds
Titan Quest
Divine Divinity2
The Witcher
BattlestarGalactica: Beyond the Red Line
Crysis
OperationFlashpoint2
Enemy Territory: Quake Wars
Battlefield 2142
Savage II: Tortured Soul
Red Orchestra: Ostfront 41-45
GhostRecon:Advanced Warfighter
Prey
Alan Wake
Unreal Tournament2007
Brothers in Arms 3
RainbowSix: Vegas
Dark Sector
Medal of Honor:Airborne
Splinter Cell Double Agent
Project IM

uh... bice da se igra sve u 18! :)

Prey
Crysis
Unreal Tournament2007

Su vec odlozeni za 2007 godinu a ko zna koliko je jos i koliko ce kasnije...

otkud ti da je pray odlozen?

Poslednja izmena:
Heroes V jejejejejeje.... jos samo malo...

Jedno se mora priznati, po ovome sto je izdvojeno cini se da ce 2006. biti godina sa najvise MMORPG igara do sada.

Što je sasvim logično, pošto je žanr tek u povoju, i tek treba da se raširi i ispegla u mnogim aspektima.

Shvatam ja to, ali tempom kojim to sada ide za 5 godina ce single player igre biti retkost, kako su poceli da sve guraju u MMO puno ljudi na to prelazi.
Ja sam do skoro bas intenzivno igrao WoW, ali poceo je da me zamara zbog stalnih scheduleovanih end game instanca, slicno je/ce biti i u ostalim igrama koje tek dolaze i uskoro ce se ljudi razbijati od MMO-a i gledati kako velike kompanije skupljaju ogromne sume novca na njima, ali nece tek tako prestajati da igraju, pogotovu oni koji igraju sa dosta prijatelja. A posto MMO igre traze puno vremena da bi ostao konkurentan provodice se jos vise vremena za racunarom. Nadam se da gresim :(

Hehe, dobro jutro, kolumbo :) Zato i ja prestadoh sa wow-om, ali lepo je znati da ima igara koje imaju mnogo toga (ne kažem da je sve dobro).

Oko konkurentnosti - pa naravno, u svakom tipu igre gde se lik budži neminovno je da pre ili kasnije dođe do izrazite diferencijacije između onoga ko ne provodi mnogo vremena i ko provodi. Ali tako je i u ostalim igrama, kao što su fpsovi u rtsovi kad se ode na online. Rešenje je prelazak na online igre gde se ne budže statistike, kao što su upravo pomenuti fpsovi i rtsovi, koji ipak ne uzimaju baš toliko vremena :)
Lično, potpuno mi je svejedno, bez obzira što mi je wow smor drago mi je da će ta igra da populariše žanr, i da ima igra u kojoj postoji toliko toga da se radi (ponavljam, ne smatram da je sve to dobro i korisno, ali ima onih koji to smatraju).

Nedjo je napisao(la):
Steta sto od naziva igara nije napravio linkove ka njihovim originalnim web stranicama.
LM, evo onoga sto meni zvuci interesantno:

OperationFlashpoint2
marko81 je napisao(la):
OperationFlashpoint2
...ovo nećete videti pre 2008 ;), a ako ste ljubitelji ratnih vojnih simulacija kao što je Operation Flashpoint bio, bolje je onda da očekujete Armed Assault :D

Ne čudi me da tako malo ljudi upošte zna za Armed Assault...ipak to je žanr za sebe, BF2, COD2 i sl. gluposti od arkada ne mogu da se porede sa ovim pa kapiram da je mnogo manje ljudi koji vole to i da igraju.

Poslednja izmena:
...hmm

Armed Assault izgleda totalno drugačije sada/trenutno, ono su stare slike čini mi se maj 2005, evo ovako nekako (-:

ostale slike ovde.
a i čisto da napomenem :D...ko je zainteresovan Operation Flashpoint i Armed Assault domaći sajt www.armedworkshop.net

Poslednja izmena:
Heroes of Might and Magic V
Rise of Legends
Desperados2 kec je bio mnogo dobar
NeverWinterNights2
Paradise nadams e da ce biti dobra avanutra
The Lost Crown: a Ghosthunting Adventure - slike izgledaju extra
Half-Life 2: Aftermatch
Chameleon ako je to ono sto ja mislim da jeste
Medal of Honor:Airborne
Brothers in Arms 3

Ladno niko nije pomenuo GTR 2 koji izlazi za dva meseca, bitno da svi igrate mumije, death, hell, kill, blood, melodic metal :D:D

Jok, igraćemo engine metal i steering wheel metal. Auto-metal da ne pominjem :d

Medieval II: TotalWar-To se trazi
Warhammer: Mark of Chaos- ovo ce da bude dobro
Company of Heroes
From Relic(creators of Homeworld 1-2 and Warhammer40K: Dawn of War)-ovo ce definitivno morati da se proba
Seven Kingdoms: Conquest- kad se covek seti samo prva dva :)
Sins of the Solar Empire-isto ce morati obavezno da se proba
SuddenStrike3 :)
Vampyre Story-ovo bi moglo da bude dobro
Paradise-ovo takodje
Alan Wake-obratiti paznju
Da Vinci Code-vrlo moguce da ce biti promasaj,a mozda i ne

Ajde da napomenem i ovo:

Console Game Sales Down 16 Percent In March: GameSpot reports that overall console game sales for March 2006 were $819 million, down 16 percent for the same period a year ago. During March, the top console title was Square Enix's Kingdom Hearts II, which sold over 614,000 copies in North America. Behind it was Ubisoft's Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter for the Xbox 360, followed by Electronic Arts' Black for the PlayStation 2. Two other critically acclaimed Xbox 360 games, Elder Scrolls IV: Oblivion and Fight Night Round 3, also cracked the top 10.

Po ovom spisku ispada da od sportskih EA sports igara koje izlaze svake godine nema nista?!!
da li ce i ove godine biti izdata nova verzija Champions league?

Nazad
Vrh Dno