Šta je novo?

Preferans?!

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Da li neko ima neku dobru verziju koja radi pod XP-om? Trebalo bi da ima vestacku ingeligenciju... A ako moze da se igra i u mrezi tipa ja i jos jedan lik i taj AI zajedno bilo bi sjajno... Cak bi i za link skupo platio ;)

Ja sam prosle godine imao neku verziju jer sam hteo dok cekam da se moja ekipa okupi malo vezbam(ekipa je opasna pa moram da budem u formi) ali veruj mi da su sve verzije mnooooooogo glupave. Odigras jedan nelogican potez i on se zbuni i onda ga oderes. Mnogo je bolje uzivo kad gledas govor tela, preznojavanje, paljenje cigare, zenice kao se sire i slicno;)

poz

Da li znas da igras marriage???
http://www.marriage.ru/
ili na engleskom
http://www.marriage.ru/winmar/eng.htm

veoma slicno preferansu tj ruska (socijanska verzija po gradu Sochiju) verzija, razlikuje se relativno malo od preferansa koji se igra u nasim krajevima ali je daleko od toga da je program glup ili da moze da se zaglupi. iskoristice ti svaki slab potez da te rasturi :mrgreen:

a ako imas zelju ovde ima nekoliko vrsta prefa kao i linkovi ka on line igrama

http://most.gfos.hr/~miral/Download.htm

Ne. Ja se drzim preferansa k`o pijan plota:) Zestoko sam nalozen na pref ali sada nazalost nemam vremena da ga forsiram kao ranije:(

Ja se secam da je onomad bio neki domaci program, radio je pod DOS-om ali nije bio nesto preterano pametan. Kako je moj pokojni babo bio prvak Ex-YU u preferansu, a iver ne pada daleko od klade, pobedjivao sam ga "jednom rukom" :)

Pa taj program iole ozbiljniji igrac prefa mora da rasturi ali probajte ovaj ruski (mozete namestiti engleski meni i help) I ovaj moze da se pobedi ali ne tako lako i apsolutno ne cesto. Razlikuje se u licitaciji (slicnija bridzu) ali se sve brzo ukapira (bar sam ja :mrgreen: ), nema refa ,...

Floyd je napisao(la):
ima li neki bridzista ovde?

ja cesto razbacujem, mada u poslednje vreme i ne bas cesto...
mada kada igramo karti igramo iskljucivo bridz... ako svi prisutni znaju :)

Broz je napisao(la):
Ne. Ja se drzim preferansa k`o pijan plota:) Zestoko sam nalozen na pref ali sada nazalost nemam vremena da ga forsiram kao ranije:(

Od 20. avgusta, mozes i na mene da racunas, ako vam treba igrac.
Problem - mnogo dobro igram. Drao sam penzionere na turnirima na Adi.
Zato poslednjih godina i nisam mnogo igrao, osim na compu.
Program jeste los, ali kada se odigra 10.000.000 partija, stekne se neverovatan osecaj za verovatnocu raspodele (shverc-komerc).

gde igras bridz,i hoces li da probas na okbrigde-u da se sastavimo?

Pa igram u Pozegi. : :D
Sto se tice igranja preko okbridge-a, posto Pozega nema lokalni broj za internet, nisam se mnogo bavio tim. sad posto ima smin mozemo da probamo.
koja je tacna adresa, da ja malo izvidim pa cu ti se javiti, da se dogovorimo, da vidim kako licitirate i sl

www.okbridge.com ,potrebna ti je kreditna kartica za registraciju,inace u bg klubove i na turnire ne svracas?

uh, to je vec problem, nisam nikada :(

Ne mogu da verujem. Taman sam hteo da pitam o prefu, kad naletih na ovaj thread!

Imam ja onaj domaci, prastari pref, ako neko hoce. Desava se da nekad podeli isto dva puta za redom...

Evo nesto sto sam nasao.

http://home.nyc.rr.com/galimpic/ipref/Ipref%201.00.zip

ima na ipref.com dobar program za preferans, a omogucava ti da igras i preko mreze. Imaju neku vrstu kluba, clanstvo ti je besplatno prvih nedelju dana,posle se placa

Malo je bajata tema, prvi post 04.08.2003 a poslednji post 17.01.2004.

...evergreen, j381g4...

Da reaktiviramo praistoriju.. :)

Juce instalirah Ipref da odigram neki posle skoro 15 god. Preferans sam naucio da igra msa nekih 15ak godina, i aktivno igrao mozda nepunih godinu dana pa batalio. Juce odigrao sa AI, epilog imate i attachmentu. Ocaj od botova. Ima li interesanata da odigramo neki gejm preko Ipref-a? Nisam neki preterano dobar igrac trenutno, ali imam volju i zelju da opet navezbam. :)

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    64.3 KB · Pregleda: 62
Nazad
Vrh Dno