C
byMaX je napisao(la):Ne , ozbiljno, Inspire 5300 za te pare... Uostalom, mozda bi tebi vise odgovarali ATP4E by ALTEC... 4.1 - jeste, ali kada slusas muziku, centralni zvucnik kod 5.1 sistema ionako ne radi.. dakle, uvek treba cuti to, pre nego sto uzmes..
zilet je napisao(la):Ma mozesh uvek presetom da zbudzish 5-ti zvuchnik..
Stevs je napisao(la):Na koji način, a da ne sečem kablove![]()
zilet je napisao(la):Pa lepo startujesh AutoEAX i namestish za koju cesh aplikaciju koj preset da koristish.. Mogu da kazem da mi se svidja onaj Movie preset..daje dojam kao da gledash DVD)
BTW povodom preseta.. da li neko zna gde mogu da se nadju dodatni preseti??
Stevs je napisao(la):Ukapirao sam kakva glupost moraš da pustiš eax movie efekat da bi čuo centralni zvučnik.........mada mi se nešto ne sviđa tako dobijen zvuk
Stevs je napisao(la):Ukapirao sam kakva glupost moraš da pustiš eax movie efekat da bi čuo centralni zvučnik.........mada mi se nešto ne sviđa tako dobijen zvuk
zilet je napisao(la):Ma mozesh da dobijesh josh nekim presetima peti zvuchnik..
Movie preset definitivno nije za pushtanje muzike ali se meni jako svidja pri gledanju filmova..
Za Miljanalj-a) KAKO!?!?!? BTW koju zvuchnu imash?
zilet je napisao(la):Ma mozesh da dobijesh josh nekim presetima peti zvuchnik..
Movie preset definitivno nije za pushtanje muzike ali se meni jako svidja pri gledanju filmova..
Za Miljanalj-a) KAKO!?!?!? BTW koju zvuchnu imash?
Stevs je napisao(la):Sa kojim još presetom radi? Mrzi me da proveravam svakibtw: Jel je moguće da sam napraviš preset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari