Šta je novo?

predlozite zvucnike 5.1 ko je sta cuo kako radi

• Začetnik teme cvora
  • Datum pokretanja
alo bre ljudi jel ste vi operisani od Search-a :)
Pa imash bar 6 debata na ovu temu..
uzmi DTT2200 i bash te briga!

Ja sam pre 15 tak dana uzeo Creative Inspire 5300 i prezadovoljan sam. Nije mi žao ni marke koju sam dao za njih. Nisu nešto preterano jaki (6W stateliti i 18W vufer) ali zvuk je odličan (opet subjektivna stvar). Ja sam ih relativno mnogo platio jer sam bio nestrpljiv:), mislim da ih možeš naći (ako se malo potrudiš) za oko 270DM. Inače u Computer Landu sa porezom koštaju 345DM.

Onda sam ja jos najbolje prosao....

Ne , ozbiljno, Inspire 5300 za te pare... Uostalom, mozda bi tebi vise odgovarali ATP4E by ALTEC... 4.1 - jeste, ali kada slusas muziku, centralni zvucnik kod 5.1 sistema ionako ne radi.. dakle, uvek treba cuti to, pre nego sto uzmes..

byMaX je napisao(la):
Ne , ozbiljno, Inspire 5300 za te pare... Uostalom, mozda bi tebi vise odgovarali ATP4E by ALTEC... 4.1 - jeste, ali kada slusas muziku, centralni zvucnik kod 5.1 sistema ionako ne radi.. dakle, uvek treba cuti to, pre nego sto uzmes..

Ma mozesh uvek presetom da zbudzish 5-ti zvuchnik..

Stevs je napisao(la):
Na koji način, a da ne sečem kablove:)

Pa lepo startujesh AutoEAX i namestish za koju cesh aplikaciju koj preset da koristish.. Mogu da kazem da mi se svidja onaj Movie preset..daje dojam kao da gledash DVD;))

BTW povodom preseta.. da li neko zna gde mogu da se nadju dodatni preseti??

zilet je napisao(la):
Pa lepo startujesh AutoEAX i namestish za koju cesh aplikaciju koj preset da koristish.. Mogu da kazem da mi se svidja onaj Movie preset..daje dojam kao da gledash DVD;))

BTW povodom preseta.. da li neko zna gde mogu da se nadju dodatni preseti??

Ukapirao sam kakva glupost moraš da pustiš eax movie efekat da bi čuo centralni zvučnik.........mada mi se nešto ne sviđa tako dobijen zvuk

Evo totalno suprotnog misljenja. Znachi Creative inspire 5300. Pa odmah da vam kazem da se meni vise svidjaju moji B&W dm 100 (najjeftiniji model) nekako je puniji zvuk. Ovi mali jesu simpatichni ali nije ispunjen prostor nesto mi fali u finishu. Daleko od toga da sam ja hifilichar, ali ako imas neke dobre zvuchnike povezane sa pojachalom i kompom, po mom misljenju, nemas razloga za prelazak na ova chudesa.

Stevs je napisao(la):
Ukapirao sam kakva glupost moraš da pustiš eax movie efekat da bi čuo centralni zvučnik.........mada mi se nešto ne sviđa tako dobijen zvuk

Ne razumem... ja imam taj DTT2200 i meni se uvek cuju svih 5 zvucnika bez obzira da li slusam muziku, gledam dvd, slusam mp3... nikakav autoEAX mi nije ukljucen

Stevs je napisao(la):

Ma mozesh da dobijesh josh nekim presetima peti zvuchnik..
Movie preset definitivno nije za pushtanje muzike ali se meni jako svidja pri gledanju filmova..

Za Miljanalj-a :)) KAKO!?!?!? BTW koju zvuchnu imash?

zilet je napisao(la):
Movie preset definitivno nije za pushtanje muzike ali se meni jako svidja pri gledanju filmova..

Ma izvinjavam se svima na budalastini... Samo sam mislio da radi centar, al kad sam se primako :) video sam da je mutav... taj centar mi je visi od ostalih jer nije bilo mogucnosti da ga stavim nize tako da nisam ni znao da ne radi dok nisam prisao! btw ja u autoEAX-u nemam nikakav movie preset... imam samo da biram ocu li 2,4,5.1 ili live suround i nista vise. KAko to da namestim? Win je XP

zilet je napisao(la):

Sa kojim još presetom radi? Mrzi me da proveravam svaki:) btw: Jel je moguće da sam napraviš preset?

Stevs je napisao(la):
Sa kojim još presetom radi? Mrzi me da proveravam svaki:) btw: Jel je moguće da sam napraviš preset?

Dobro *****o sam se gore u pisanju...radi SAMO sa Movie Presetom..
e a shto se tiche preseta sigurno je moguce napraviti svoj preset..samo je opet pitanje kako..a poshto ja nisam kompetentna lichnost po tom pitanju necu odgovoriti:))))

A niko ni da mi odgovori gde mogu da nadjem na netu eventualne presete?!??

za miljanalj-a : Pa recimo..kliknesh na onaj autostart programche za Live i izaberesh Speaker.. i Kada ti se otvori Surround Mixer imash odmah pri vrhu dve stavke : Task i Preset..pa klikni pa vidi

Vrh Dno