Šta je novo?

Predlozite nesto sto lici na UNREAL 2

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Posle odigrane Unreal 2 do kraja ( 2x ), predlozite nesto nalik na ovu igru - sa briljantnom grafikom sto bi moglo da se potera na mojoj masini.

[email protected] Giga, ASUS A7v8x-x,256 Mb Kingston PC3200, Abit Siluro GF4Ti4200@285/625,

Da probas
The suffering
Chaser
?

Po meni egendarna igra - Chrome. Obavezno probaj i odigraj. Nesto izmedju Unreal-a 2 (isto imas ribu na brodu, obilazis razne planete, samo mnogo duza igra, bolja i kompleksnija) i FarCry-a (slican ambijent, ali i sa jednim zimskim nivoom, sloboda kretanja, nema mutanata...)

P.S. Nisam probao Chaser-a. Kakav je? U review-ima na netu su razlicita misljenja...

Poslednja izmena:
Chaser generalno nije los uopste ali problem je sto pri kraju nekako nemas osecaj da se blizi kraj :) Ne umem drugacije da objasnim. Prica nije toliko losa sa stanovista teme, ali nikako je nisu ni razjasnili ni odmotali. Kao da im je ponestalo ideja na pola igre.Borbe su iskljucivo protiv ljudi sa poprilicno realnim oruzjima (znaci nema cudovista, nemojte se plasiti :d). Ali vrhunsko razocaranje je kraj koji srozava igru bar za 10%...
E sad to ja znam koji sam je presao, ali to ne bi trebalo vama da smeta ako krecete od starta, tim pre sto je svega 5% igre razocaravajuce.

BTW Far Cry je i nastao iz Chrome-a. Ista fizika, isti koncept gameplaya, sa nabudzenim endzinom crytek-a

Unreal 2 ima shit grafiku.
Doom 3 je slicna - ides i ubijas bez razmisljanja.
U stvari, ako si izdrzao da odigras U2 do kraja (ugh), onda ce te zadovoljiti i Painkiller, Serious Sam...

???

max9998 je napisao(la):
Unreal 2 ima shit grafiku.
Doom 3 je slicna - ides i ubijas bez razmisljanja.
U stvari, ako si izdrzao da odigras U2 do kraja (ugh), onda ce te zadovoljiti i Painkiller, Serious Sam...

Da li si ti, bre, :p
Na cemu si ti to pa igrao U2 kad tvrdis ovakve budalastine ?
SSam 2 sam odigrao, ali nije ni prineti U2 !

kupi jos 256 rama i igraj doom3 :d

breed i kreed isto nisu lose igre ono prosecne zabave za week ;)

Yebote, pricate o U2 ko da treba dva meseca da se predje, a u stvari treba dva dana...

Koliko je Chrome zahtevan po pitanju mem/graficka.... ?

Na GF3 i xp1700+ leti, ali je proporucljivo da imas 512MB RAM-a.
Radi i na MX440 super, ali sa ponekim cudnim usporenjima na par mesta.

@Optiplex

Mislim da cu probati chasera. A slazem se da je FarCry mnogo toga preuzeo od Chrome-a. Obe pucacine su do sada, uz Half Life najbolje koje sam igrao (ne racunajuci ratne tipa CoD ili Vietcong, koje bas i ne bih poredio sa ovima).

OK, ubedili ste me ...
kupujem jos 512Mb Rama.... ima li veze kako se ubode u plocu , mislim na redosled slota... posto vec imam uboden modul od 256Mb ????

Chrome je cool, mada pati malo od bolesti ne-zapadne igrice - nema osecaja doradjenosti i produkcije kao u far cry...

Slican fazon kao U2 je HALO, cak mi se cesto desava da pobrkam te dve igre :D Moram priznati da mi je HALO bio bas zabavan, i pored toga sto su ga svi redom pljuvali. Ima nekako dobar gameplay (mada ima nivoa u kojima moras da se vracas nazad istim putem :() Inace na slicnoj konfiguraciji kao tvojoj meni je bio malo prezahtevan (neoptimizovan).

Ne igram vise igre toliko, ali prosto me odusevljava to sto u skoro svakoj fps igri, bez obzira da li je neka sf ili horror ili sta vec, mora da se pojavi kao oruzje neizbezni shootgun :D I u HALO se pojavljuje isto, a zasto? Pa da bi lakse ubijao z...... :)

Halo je bezveze jer:

1. je field of view 30 stepeni :)
2. vanzemaljci govore ko deca
3. neoptimizovano u PM

ali je U2 sasvim dobar, jedino sto je prekratak, ali cujem da ima neki multiplayer add-on...

1. kako bre 30stepeni, pa valjda je 90 ko i svugde :)
2. e jeste :D, ali meni je to bas gotivno bilo :d. Mada i u u2 isto oni vanzemaljci mali pricaju ko deca (a mozda sam i pobrkao, posto su mi slicni bili)
3. jeste neoptimizovano, to je jedina igra koju sam morao da igram u 800*600 na ti4200, naravno sve do pojave doom3 :)

ali mi je igra imala neki smek, i nije mi bilo smor da je zavrsim, za razliku od, recimo farcry-ja, koji i pored lepe grafike, me je smorio posle 5-6 nivoa i nisam ga ni odigrao. A dugo mi je 3.5gb stajalo na disku :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
...ali je U2 sasvim dobar, jedino sto je prekratak, ali cujem da ima neki multiplayer add-on...
Tacno i zove se "Unreal 2 EMP" ili "Unreal 2 XMP".
Na zalost ja sam izgleda jedan od retkih koji to igra od clanova ovog foruma. U sustini se sada prilicno smanjio broj ljudi na net-u koji to igraju. Engine je izuzetno zahtevan i stvarno treba dobra masina da se to potera.
Svojevremeno sam pokusao ljude da nagovorim da ovo probaju ali slaba vajda. Ako nekoga interesuje, moze da pogleda ovo http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=32582&highlight=Unreal i stekne kratak uvid u ovaj fenomenalni multiplay.
http://xmp.beyondunreal.com/

Poslednja izmena:
Bad MF je napisao(la):
3. jeste neoptimizovano, to je jedina igra koju sam morao da igram u 800*600 na ti4200, naravno sve do pojave doom3 :)

:)

Kako shljaka Doom3 sa Ti4200 ?

maxer je napisao(la):
Tacno i zove se "Unreal 2 EMP" ili "Unreal 2 XMP".
Na zalost ja sam izgleda jedini koji to igra od clanova ovog foruma. U sustini se sada prilicno smanjio broj ljudi na net-u koji to igraju. Engine je izuzetno zahtevan i stvarno treba dobra masina da se to potera.
Svojevremeno sam pokusao ljude da nagovorim da ovo probaju ali slaba vajda. Ako nekoga interesuje, moze da pogleda ovo http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=32582&highlight=Unreal i stekne kratak uvid u ovaj fenomenalni multiplay.

Zar nije Unreal 2 XMP? :)

Ja sam probao ono kada je izasao i igrao sam par nedelja, odlicno je, jedino sto ja bas i ne volim toliko brze igre. Tako da sam uglavnom uzimao snajper i kampovao u nekoj hladovini kod svoje baze i ubijao neprijatelje kad pridju :) i povremeno isao i do protivnicke :) Mada je odlicno, vozila, oni topovi u kulama, timski rad... i odlicno je islo i preko modema cak i kada je bilo 10+ igraca.

DusaN je napisao(la):
Zar nije Unreal 2 XMP? :).
Pa jeste i to tj. Unreal 2 Expanded Multiplayer (zvanican naziv igre iz Programs menija) pa je i sam proizvodjac naziva EMP tj. XMP.
DusaN je napisao(la):
Ja sam probao ono kada je izasao i igrao sam par nedelja, odlicno je, jedino sto ja bas i ne volim toliko brze igre. Tako da sam uglavnom uzimao snajper i kampovao u nekoj hladovini kod svoje baze i ubijao neprijatelje kad pridju :) i povremeno isao i do protivnicke :) Mada je odlicno, vozila, oni topovi u kulama, timski rad... i odlicno je islo i preko modema cak i kada je bilo 10+ igraca.
Moze i to ... probao sam i ja isto ;) ... steta je po meni sto nas ima toliko mnogo na forumu koji volimo fps a nikako da se skupimo da odigramo nesto na internetu - onako masovno ... ih kad bi se skupilo nas 50 pa da opicimo 25:25 Vietcong ... to bi bila ludnica ... naravno jos da svi aktiviramo govor u igri :party:

Poslednja izmena:
Dark Angel je napisao(la):
Kako shljaka Doom3 sa Ti4200 ?

Tesko :) 800*600 na medium u demo1 oko 30fps. Moze da se igra, ali ja ne podnosim kad je tako mali fps. Probaj pa vidi :)

E BREEED rula, zarazan je, igriv, i imbecilnost ideje je negde na nivou izmedju U2, Halo i Chrome.

M

Ima li jos neka ?

Uzeo sam izmedju ostalih Kreed.
Nervira me sporo reagovanje misa, moze li se to malo ubrzati
( naprimer da se okrenem za 180 stepeni trebam bar 3 puta vrteti misem u krug ...)
;-(

Vrh Dno