Šta je novo?

Predlog za racunar do 45.000 sa monitorom

• Začetnik teme vasic_007
  • Datum pokretanja
V

vasic_007

Guest
Kao sto i sam naziv kaze, ako ima neko predlog za racunar do 45.000 dinara sa 22" monitorom. Znaci neka kofiguracija za vecinu stvari, monitor sa analognim ulazom, bez zvucnika.

Thanks

gigatron :lupko:

nadam se da ces to sto si trazio od komponenata i dobiti, a ne kao moj drugar kojem su prvo dali profakturu na komponenete koje je trazio, a posle promenili par komponenata koje nisu imali (a kao nisu odmah znali da ih nemaju) uz pricu kako su to slicne komponente. a da, i cekao je da mu doneksu konfu oko 7 dana.

gigatron :lupko:

nadam se da ces to sto si trazio od komponenata i dobiti, a ne kao moj drugar kojem su prvo dali profakturu na komponenete koje je trazio, a posle promenili par komponenata koje nisu imali (a kao nisu odmah znali da ih nemaju) uz pricu kako su to slicne komponente. a da, i cekao je da mu doneksu konfu oko 7 dana.

Ne bi trebalo da bude problema, uzeo sam laptop preko njih i par komponenti. Ali sigurno necu uzimati racunar ako nesto izmene na foru e *** nismo imali pa smo ti stavili ovo. Kad sam odneo tamo spisak odmah mi je lik rekao da nema saphire-ovu karticu pa smo stavili MSI-ovu, i rekao da nema taj monitor pa smo stavili drugi, tako da ne verujem da ce da stavljaju nesto drugo. A gde je 4-5 dana tu je i 7, sta da se radi, samo da ne bude 27 :)

pa vec ako uzimas nov comp trebao si uzeti ono sto je sada aktuelno za buducu nadogradnju...ustedeo bi tih 2000din da si umesto 2x2gb uzeo 2x1 ddr3 na 1333 i jos koji dinar da si uzeo sapphire 4850 za 8200din

Vrh Dno