V
vasic_007
Guest
Kao sto i sam naziv kaze, ako ima neko predlog za racunar do 45.000 dinara sa 22" monitorom. Znaci neka kofiguracija za vecinu stvari, monitor sa analognim ulazom, bez zvucnika.
Thanks
Thanks
Komp je narucen u Gigatronu i stize za 4-5 dana. Hvala svima sto su se potrudili da mi pomognu u sklapanju konfiguracije.
Pozdrav
gigatron :lupko:
nadam se da ces to sto si trazio od komponenata i dobiti, a ne kao moj drugar kojem su prvo dali profakturu na komponenete koje je trazio, a posle promenili par komponenata koje nisu imali (a kao nisu odmah znali da ih nemaju) uz pricu kako su to slicne komponente. a da, i cekao je da mu doneksu konfu oko 7 dana.
zeznuo si se jer si uzeo am2+ plocu ali sad kako je tako je
pa ne moras bas sve kupiti kod njih mozes graficku negde drude pogotovo ako je nadjes jeftinije
posto sam kupio auto skoro, racunar uzimam na kredit, tako da nisam u mogucnosti da kupujem na razlicitim mestima...
Ma prijatelju uzivaj, sve ce biti dobro, ja nisam pominjao DDR3 platformu zato sto je cena i ovako znatno probila limit.
Sluzice te masina odlicno.
onda uzivaj u ovom sto si uzeo...ja sam hteo samo da uzmes comp sa kojim ces biti dugo miran i kojeg ces moci da nadogradjujes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari