Šta je novo?

Predlog za igru

M-tech

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2005
Poena
630
Ovo su moje omiljene igre:
Nosferatu - The Wrath of Malachi
Aliens VS Predator
Return to castle Wolfenstain

Jesu ovo stare igre ali me nijedna novija ( Doom3, Far Cry... ) nije prikucala za monitor kao ove gore pomenute. Dajte neki predlog za igre slicne ovim ( FPS-ovi sa cudovistima i sl. ).

Undying.Mislim da se tako pise.

Jos jedna preporuka za Undying (odlicna), a ako bas hoces klasicni FPS sa cudovistima onda Serious Sam (cudovista kol'ko volis, jeste da je stara ali ako nisi igrao probaj)

M-tech je napisao(la):
Ovo su moje omiljene igre:
Nosferatu - The Wrath of Malachi
Aliens VS Predator
Return to castle Wolfenstain

Jesu ovo stare igre ali me nijedna novija ( Doom3, Far Cry... ) nije prikucala za monitor kao ove gore pomenute. Dajte neki predlog za igre slicne ovim ( FPS-ovi sa cudovistima i sl. ).
problem je sto si ostario, pa te vise nikada ni jedna igra nece prikucati kao ti stariteti!

A jesi li probao System Shock 2.Jeste da je starija igra ali je klasik.

Klive Barker's: Undieing
Bre jedan od najboljih horora za PC. Istripovano, kako samo chika Barker moze da smisli...

Nedjo je napisao(la):
problem je sto si ostario, pa te vise nikada ni jedna igra nece prikucati kao ti stariteti!

Nisam bre ostario imam samo 22 godine ,)

Inace igrao sam i Undying i Serious Sam ali nije to to.
Kad sam rekao Aliens VS Predator mislio sam na drugi deo + Expansion Pack. Ne znam kakav je prvi deo.

Pucacina sa cudovistima, zombijima, bez mnogo razmisljanja... Painkiller.
Definitivno extra igra.

Ali ako FarCry nije uspeo da te priveze za monitor, onda batali FPS-ove, a neki logicni prelaz bi bio... pa recimo Vampiri. To ce te sigurno drzati dugo, a izvodjenje je iz prvog lica.

Da li je neko pomenuo expansion pack za avp2????
Nisam imao pojma da postoji...to se mora odigrati!!!
Kako ide tacno naziv?

Poslednja izmena:
ne volim fps, pogotovo te sa izmisljenim debelim slinavim krezubavim cudovistima koja izlecu iz mraka nasumicno al sam prijatno iznenadjen sa svim moh nastavcima al prvenstveno mislim na call of duty, valjda se tako pise. nije ni blicu zahtevna kao doom 3 etc.

@psaras pa
Avp2: Primal Hunt

@forky
mene po slicnom sistemu nervira sto u svakoj drugoj igri ima tamanjenje Svaba, pa sta? Makar da za promenu naprave nesto gde Svabe nekog tamane :) Ali ne vidim poentu toga u ovom tredu
I naravno da Cod nije ni blizu zahtevan kao Doom 3 etc. kad im graficki taj ostareli nabudzeni Quake 3 endzin nije ni do kolena

Jos jedan glas za System Shock 2.Igra te drzi na ivici od pocetka do kraja,sto nisam video u jednoj igri (a posebno FPS) u poslednjih 5 godina.

Hm, a zar nije covek pitao da mu predlozite nesto pored Nosferatua, Avp-a i RTCWa? :)

RTCW,
Alone in the dark 4.

"SW Jedi Knight 2: Jedi Outcast",
"SW: Jedi Academy" - Nisu bas sa cudovistima, ali mislim da ce biti dovoljno dobre. Eh, da,
"Half-Life" :D
"Deus Ex"

Prava je steta sto ne naprave nastavak RTCW-a, meni je to fenomenalna igra, sa super zvukom, atmosferom,... ma, celokupnim dozivljajem.

Nazad
Vrh Dno