Šta je novo?

Predlog za hard od 1TB

mr.no.

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2007
Poena
319
Planiram da uzmem neki hard pa me zanimaju vaša mišljenja i iskustva. Poželjno da bude tih.Najbliži sam ka 1TB Hitachi, HT0A3816, SATA2, 16MB jer me Hitachijev hard od 80gb :D odlično služi već godinama. I koliko 32mb hard čine realno bržim.

Ako je to onaj Hitachi sto ima kod Joke, uzmi ga, e ince imao sam i taj od 80GB, e dobra stara 2003-a ;) that were the times! ;)
Dakle slobodno Hitachi od 1TB, da tih je ako te to interesuje iance HDD ko HDD meni licno to sve isto! :)

Hvala zemljak cheers. Nešto se malo govori o Hitachiju pa nema dovoljno informacija. Znaš li koliko bi dobio na brzini sa hardom od 32mb? I čini li to neku bitnu razliku u nečemu osimm brzini?

imam 11 tih Hitachija, svi uzeti kod "Joke", super rade...e sada, ako ces da ti bude sistemski HDD, onda ti ne bih preporucio, meni je Xp bio na njemu nekih mesec dana, i znao da je vrti podosta kada se podigne system ili kod neki zahtevnijih operacija sto je usporavalo racunar..sada je system na WD 1TB 32MB, i druga prica...

ukoliko ce da ti sluzi za storage, onda hitachi slobodno...meni sljakaju fenomenalno...

A sta fali Blacku ?
Prilicno su brzi i sto je pohvalno 5 god. garancije.
Jesu skuplji ali mozda i vredi.

@offtopic
Dva puta sam kupio disk u winwin u proteklih mesec dana i dva puta sam morao da bojkotujem da mi isprave garanciju sa 3 na 5 godina. Da li hoce da podvale ili ne obracaju paznju nemam pojma.

jos jedna preporuka za samsung f3

Hvala zemljak cheers. Nešto se malo govori o Hitachiju pa nema dovoljno informacija. Znaš li koliko bi dobio na brzini sa hardom od 32mb? I čini li to neku bitnu razliku u nečemu osimm brzini?

Iskreno nemam pojma, ja jedino kod CPUa i grafe mogu da primetim razliku u brzini.

^
Mada, al ne znaci mi to toliko, slabo bilo sta kopiram, premestam i sl. znaci nisam bas najbolji za savet za HDD, osim sto eto imam taj Hitachi, i kazem da je sasvim OK, pogotovo onda za te pare, a 1TB se itekako oseti!!!!

danas ti je stigla nova tura diskova u Bench house ali ne ocekujem da ce dugo trajati tako da ti je bolje da pozuris ako ne zelis da ti promakne :)

Vrh Dno