Šta je novo?

Predlog za besplatnu navigaciju app?

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Izvinjavam se,ali searchom nisam mogao naci odgovor

Sa glasovnim navodjenjem , tesko .
Google maps, Google earth.
Zasto free, pored Igo-a ?

Iskreno da ti kazem problem mi je da kupim ,ne zbog para,nego nacina placanja.A i ne treba mi navodenje glasom

kraljrtg
Nije ovo ipak takav forum , tako da izbegavaj takve savete

Zašto ne Google maps? Ako imaš Android tj

Pa ne radi kako treba u off line modu

Radi, samo mu reci da ti skine mape lokalno.

Imas Igo app da skines sa neta (piratsku verziju), malo izgubis vremena dok napakujes sve kako ti odgovara, a mozes naci i vec gotove verzije samo pazi da ti rezolucija odgovara.

Skinuo sam Navigator na jednom telefonu (Lenovo S650) i posle par minuta i jednu od besplatnih mapa (Srbija) i mogu ti reci da veoma lepo i brzo radi, tako da moja preporuka i sve pohvale za aplikaciju

Da dodam za WP telefone to je: HERE DRIVE - besplatna navigacija sa veoma dobrim mapama i glasovnim navođenjem.
Takođe upotrebljivo potpuno i GMaps+
Sve besplatno ali samo za WP telefone.

Koristim vec nekoliko dana Navigator ,i nije los program

Radi, samo mu reci da ti skine mape lokalno.

Jako je limitiran koliko moze lokalno da skine, a prilicno vise zauzimaju i te skinute izgleda.
A i na nekim telefonima ne vidim uopste vise opciju za offline skidanje?

Poslednja izmena:
A jeste li probali waze? Pored mapa imate i traffic info u real time.. A mape kreiraju i edituju korisnici.. Potražite, oduševićete se!

Koliko je aktivna zajednica u Srbiji? Zadnji put kada sam ga imao instaliranog, baš je slabo bilo.

Pa fora i jeste u tome da se ljudi disciplinuju pa da ga češće koriste.. Ovako, instaliraju, vide malo korisnika, deinataliraju :) nije ni čudo da ih nema :) ti prvi pokušaj da daš svoj dopronos tako što ćeš ga paliti na početku svakš vožnje.. neverovatno je da je to izgleda samo kod nas.. Pogledajte Mađare recimo, Budimpešta puna wazera...

Koristim waze vec jedno vreme,...i zadovoljan i kako radi, a i sto ima dozu zabave :) Cak sam i vidjao nekog da se vozika po ulicama,..a inace je simpaticno skupljati "bombonice" po putu :)

U principu, palim waze svaki put kad sam u vozilu, bez koriscenja navigacije, vec samo da pokazuje gde sam, i nije mi tesko da oznacim kad naletim na patrolu ili guzvu u saobracaju.
Preporuka.

Waze нам се поновио са гласовном навигацијом на Српском коју је снимио Владе ДИВАЦ! Сада је још боља!

Waze нам се поновио са гласовном навигацијом на Српском коју је снимио Владе ДИВАЦ! Сада је још боља!
Au zamrzeo sam ga, pre svakog klipa mi je počela da iskače njegova reklama za waze, morao sam xposed i YouTube adaway da instaliram samo da bih ga ucutkao [emoji1]

Zar niko ne koristi HERE? Deluje OK, instalirao, jedino nisam isprobao u voznji jos. Ima i glasovno navodjenje,ne znam da li ima na Srpskom,ali mi je sve jedno sto je na eng

Zar niko ne koristi HERE? Deluje OK, instalirao, jedino nisam isprobao u voznji jos. Ima i glasovno navodjenje,ne znam da li ima na Srpskom,ali mi je sve jedno sto je na eng
Ja odavno, nosio u Maroko, odlično mi poslužila. Par puta po BG bez greške za sada.

Kad jedni krenu za dž, moraće i ostali..

Ja koristim HERE, dobre su, mada ih ne koristim često. Dopale su mi se još dok su bile ekskluziva za njihove telefone.

Ja sam koristio HERE ali sam se vratio na IGO. Nekako mi HERE deluje deciji kad se uporedi sa IGO.

Ja sam prešao sa iGO na HERE, i uopšte mi ne nedostaje.

Isti slučaj. Uvek sam mrzeo igo koliko je trom UI bio.

A i ne treba mi navodenje glasom
Onda je i Sygic odlično rešenje ;) Možeš ga koristiti besplatno, app i mape se same apdejtuju, a glavna razlika između "free" i "paid" verzije je što "free" nema glasovno navođenje.

Nazad
Vrh Dno