Šta je novo?

Predlog upgrade-a do 270€

chundra

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Menjam plocu, proc, memoriju i grafiku. Ovako sam nesto imao u vidu - da cujem sugestije.

EPOX 8KDA3I
AMD Athlon 64 2800 Box
2x256 MB PC 400 KINGSTON
ASUS A9550GE/TD/128M

U principu sluzice najvise za igranje , mislim zbog toga i radim upgrade sve ostale potrebe uslisavam i sa sadasnjom konfiguracijom. Mozda bi onda bilo pametnije da uzmem jedan modul od 512mb a kasnije kad smognem kesa da dokupim jos jedan.

Malo kasni odgovor, ali evo.
Nije pametnije samo jedan od 512, to sam ja uradio pre godinu dana i ni dan danas nisam dodao josh jednu 512icu. Tako da furaj odmah 2x512 ako se igrash, posebno ove nove igrice (BF2, Doom3, NFSU2 na velike detalje...). A ako ti je do igrica mogao bi i malo jachu grafichku tipa GF6600 - koshta ali vredi, ako si bas za ove nove igrice onda Radeon9550GE nece dugo da te sluzi.

Koji hard imas? Ako ima "samo" 5400rpm ili ne daj Boze 4x00 rpm, obavezno menjaj i hard. I jos neshto, preporuchio bih ti da uzmesh i neko kvalitetno i jako napajanje - nemoj posle da se zalis ako ti crkne matichna ili proc :d

Kad se sve sumira, dolazi se do zakljuchka da treba kupiti ceo komp. Generalni savet: postojecu mashinu prodaj ako mozes za nju da dobijes razumnu sumu i kupi sve novo (eventualno zadrzi FDD i CD(RW) ako ti odgovaraju)

Pozdrav,
Daniel

ja bi tu 9550 menjao za gf6200 (razlika oko 40-50€) i uzeo bi jedan modul od 512mb da bi posle dokupio jos jedan od 512mb ako sada ne mozes da se ispruzis toliko.

velkod je napisao(la):
ja bi tu 9550 menjao za gf6200 (razlika oko 40-50€) i uzeo bi jedan modul od 512mb da bi posle dokupio jos jedan od 512mb ako sada ne mozes da se ispruzis toliko.

Dal postoji gf6200 u AGP izvedbi jer ako nije tako onda bih morao da uzmem i nesto skuplju plocu.

Ima je i u AGP i u PCI-E verziji i karta je stvarno za preporuku naravno kad se oc i moduje u 6600...

Nazad
Vrh Dno