xWoLf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- Pristup internetu
- ADSL
Imam qtek s100 (potpuno isto sto i htc-magician, samo prepakovan i pod qtek brendom) http://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Magician
Nisam nista resio generalno, sve je jos uvek na nivou razmisljanja i planiranja... ali bih voleo da napravim neki plan, naravno uz vasu pomoc
Za koliko se moze prodati qtek-s100/htc-magician (potpuno ispravan) a da ne bude na moju stetu... tj. koja je normalna trzisna cena trenutno?
Sta bi mi predlozili od novijih pcpocket/windows mobile telefona za njegovog naslednika? Imam nekoliko uslova:
1. da bude kompaktan, znaci istih/slicnih dimenzija kao qtek s100
2. da ima wi-fi (mada danas svi to imaju manje vise)
3. da ima procesor koji radi na 624mhz i vise (qtek s100 cpu je na 416mhz)
4. nije obavezno, ali pozeljno 128mb interne memorije + wm6 (ili noviji)
uz predlozene modele, zanima me i cena... cak ne mora da bude nov, kupicu i polovan uredjaj... dok god je bolji od ovog sto imam sada i zadovoljava gornje uslove
Nisam nista resio generalno, sve je jos uvek na nivou razmisljanja i planiranja... ali bih voleo da napravim neki plan, naravno uz vasu pomoc
Za koliko se moze prodati qtek-s100/htc-magician (potpuno ispravan) a da ne bude na moju stetu... tj. koja je normalna trzisna cena trenutno?
Sta bi mi predlozili od novijih pcpocket/windows mobile telefona za njegovog naslednika? Imam nekoliko uslova:
1. da bude kompaktan, znaci istih/slicnih dimenzija kao qtek s100
2. da ima wi-fi (mada danas svi to imaju manje vise)
3. da ima procesor koji radi na 624mhz i vise (qtek s100 cpu je na 416mhz)
4. nije obavezno, ali pozeljno 128mb interne memorije + wm6 (ili noviji)
uz predlozene modele, zanima me i cena... cak ne mora da bude nov, kupicu i polovan uredjaj... dok god je bolji od ovog sto imam sada i zadovoljava gornje uslove