Šta je novo?

Predlog lokalnim tiranima ! :)

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
1 konstruktivan predlog moderatorima.

Sta kazete da se otvori 1-2 stikija sa naslovom "Najave igara" i/ili "Prikazi, najave, demoi i filmovi iz igara" gde bismo stavljali linkove ka preview-ovima, najavama, filmicima i slicno ?
Tu bismo takodje i opisivali svoje utiske

Ovo pitam stoga sto je postalo malko preterano da kacimo preview-ove i sl. na svaka 2 dana, i sto ima mnogo topica posvecenih doticnim temama, ali sa vrlo malo reply-jeva. Smatram da bismo onda mogli da ostatak sekcije ucinimo preglednijim za misljenja o vec izaslim igrama, kao i pomoci koja je neophodna ljudima za prelazak nivoa i slicno.

Takodje, sve vise toga pocinje da se javlja i u sobi Video karte, pa bismo time mozda malko rascistili i taj prostor.

Pozdrav

Evo, ja bih sad okacio najavu za Fallout 3 Brotherhood of steel, ali namerno necu dok mi ne odgovore sta cemo sa ovom temom :p

OptiPlex je napisao(la):
Evo, ja bih sad okacio najavu za Fallout 3 Brotherhood of steel, ali namerno necu dok mi ne odgovore sta cemo sa ovom temom :p
Pa samo ti kreni sa tom temom, da li ce zaziveti i postati popularna ostaje da se vidi...neka to bude nesto slicno kao thread "Malo downloada..." koji odzava Crni - nije sticky a opet je uvek pri vrhu !

Sticky ti nazalost izgleda ne obezbedjuje mnogo, imam ponekad osecaj da neke sticky-e, npr. onaj o warez off i vodicu za postavljanje tema, niko ziv ne cita !

Ma losa ideja.
Bilo bi toootalno nepregledno. Kladim se usta oces da bi npr. posle 8-9 strane digao ruku od trazenja nekog ranije posta...

Samo ti kaci topic, brzo ce on na 5-6 stranu :mrgreen:

drapin je napisao(la):
...

Sticky ti nazalost izgleda ne obezbedjuje mnogo, imam ponekad osecaj da neke sticky-e, npr. onaj o warez off i vodicu za postavljanje tema, niko ziv ne cita !
Nazalost, ali je isto tako tacno da ne citaju ni mnoge druge stvari, ne koriste Search... ctp;
...i onda jos neko ispadne Tiranin :beat:

OptiPlex je napisao(la):
Brotherhood of Steel nije Fallout 3. I trenutno je najavljen samo za konzole. A s obzirom da ga radi MicroForté, rekao bih da se pre može zvati Fallout Tactics 2 :(

jddipqd je napisao(la):
...

Brotherhood of Steel nije Fallout 3. I trenutno je najavljen samo za konzole. A s obzirom da ga radi MicroForté, rekao bih da se pre može zvati Fallout Tactics 2 :(
microforte radi to? gde si to procitao? zar nije to interni interplay-ov projekat? ja koliko znam, Chuck Cuevas ne radi u microforteu nego u Interplayu

Ljudi niste shvatili. Nije meni cilj da postavim takav topic da bi bio topic pod mojim imenom, vec da ga postavi neki moderator kao sticky jer onda ima tezinu. Postavljao sam barem 20 takvih tredova i naravno uvek su ljudi postavljali nove tredove. Ako bi se uspostavilo pravilo da se tu i tu kace najave onda bi to bila druga prica.

Normalno ida se napise gde ima legalno i "legalno" da se kupi,kad vec dajemo tolike pare da se ne cimamo previse ;)

Nazad
Vrh Dno