Šta je novo?

Predlog Igre za Pisi

Igoritza

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.10.2007
Poena
229
ok ljudi, ovako stoje stvari:

sve nove igre su mi bljutave. parcijalni sam vlasnik PS3 (mali komshija uglavnom ima zabranu od keve da ga pegla, a keva se druzi sa mojom, pa taj soni vishe kod mene bleji) i osim motorstorm-a, nisam neshto preterano odushevljen igrama. sve je postalo fensi, imam osecaj kao da sam u teatro izashao, kad igram PS3 .. :p

na PC-ju sam odigrao sledece naslove, koji su me najvishe zanimali:

Diablo 2 (+ eastern sun mod, odlichan produzetak avanture)
NWN1 i ekspanzije (Underdark ekspanzija za mene epic igra)
NWN2 odlichan, mnogo linearan, to mu zameram
STALKER interesantna igra, nego opet se sve svodi na to da sam ja, i korejanac neki, verovatno preshli igru na potpuno isti nachin.
WOW - batalio radi zena i provoda.
Bioshock - zanimljivo, ali vec vidjeno zilion puta.

e sad, treba mi igra koja ce da ima ovo -

neshto nalik na DnD, znachi sa raznolikim rasama, i sa nekakvom magijom, i sa mnogo primena te magije. shto manje linearnosti, ako je izvodljivo (u sushtini, NWN like igra sa nelinearnom kampanjom bi mi bila vrh) ochekivao bih neki RPG koji shto vishe zavisi od samog igracha

morowind i oblivion su mi krsh igre, ne svidja mi se onakav pristup igri, probao sam i titan quest, i videh da su samo prolepshali diablo, i ubili svaku vrstu priche, i loshe odradili item-e. mnogo dosadno.

shta bi sa onim varijantama koje su 16bitne igre imale, kao donkey kong i vectorman - tajna na svakom coshku ?? jel ima neki rpg sa tajnama koje josh niko nije ispisao na netu ?

Nema :) Probaj Witchera odlican je.

shto se tiche tajne iza svakog coshka i frke - Penumbra:Overture - Episode One i Penumbra:Black Plague,a imash i dosta bash dobrih P&C avantura...

probaj kotor-e ako se ne gadish na star wars

i da the best of the best rpg, fallout 1&2, potezna borba a setanje mapom rt naravno, nelinearne, replay value ogroman, itema koliko hoces, toliko toga da uradish da te zaboli glava... eto.. to ti je moja preporuka pre svega...

uuuuu, ova Penumbra mi se svidja, bacio sam je na torrent ez vi spik!

G!!! care, pa dobro majku mu, ako sam NWN fan, naravno da samigrao i kotore, gotivim ja bash puno SW, al eto, u kotor mi se nije svidela dogma/plot

a folaut sam odpikao u svoje vreme, eto podseti me da uzNem da odigram josh koji put ...

al eto, ce da probam ovu Penumbra-u, igra izgleda sick!

odigraj onda dodatak za nwn2, kazu da je xyz puta bolji od svega do sada sa nwn u nazivu :)

follout je vechan, moze da se igra i posle 10 godina za razliku od ovih next gen koji smore posle mesec dana ;)

Poslednja izmena:
follout je vechan, moze da se igra i posle 10 godina za razliku od ovih next gen koji smore posle mesec dana ;)

Upravo sam hteo da mu predložim Fallout 1 i 2 i Baldur's Gate 1 i 2 :)

I Planescape Torment naravno. I Icewind Dale.

Uzmi igraj Age of Wonders 1! Ima 100 godina i tako i izgleda, ali s' obzirom da sam pre 8, 9 god celu zimu potroshio na to (igra do 12 igracha na jednom kompu) zasluzhila je moje poshtovanje!
Skupi drushtvo i cepaj ga umesto wormsa. Uz dosta piva i malo grickalica (ili zelene maslinke odlichno uz pivo :)) ide savrsheno!
A da to je potezna strategija ako neko nije upucen sluchajno.

Neko je spomenuo Gothic 1 i 2? Ako nije, ja cu :D

Zbog ovih igara sam propustio 2 ispita :d Nisam se odlepio sa stolice dok ih nisam presao :)

okej, gledao sam gameplay Gothic 2 kod ortaka, pa molim objashnjenje -

igra zaista izgleda fascinantno, ima one efekte kad ubivash sve zivo, i to, ali me zanima najbitnije - da li je igra spora ? da li za jedan kvest treba da ubijem zilion goblina, i da li se jedan goblin mlati do vechnosti, iako je izvesno da cesh ga ubiti ?

Ma ja mislim da ti treba da igras sve te nabrojane igre uporedo. I to da uradis multiplikaciju brzine za 10x. Za takvog kung-fu majstora to ce biti kao jutarnje ispijanje kafe :D :D :d

Ma ja mislim da ti treba da igras sve te nabrojane igre uporedo. I to da uradis multiplikaciju brzine za 10x. Za takvog kung-fu majstora to ce biti kao jutarnje ispijanje kafe :D :D :d

neozbiljan si choveche, da ne znam bolje, rekao bih da si spammer-! :p

Ja samo pokusavam da udovoljim vasoj uzvisenoj ozbiljnosti :D

Poslednja izmena:
okej, gledao sam gameplay Gothic 2 kod ortaka, pa molim objashnjenje -

igra zaista izgleda fascinantno, ima one efekte kad ubivash sve zivo, i to, ali me zanima najbitnije - da li je igra spora ? da li za jedan kvest treba da ubijem zilion goblina, i da li se jedan goblin mlati do vechnosti, iako je izvesno da cesh ga ubiti ?

Meni nije bila spora, jer sam prosto uzivao u njoj :) Mozda tokom kasnijeg igranja ti se malo oduzi pesacenje, jer ces morati da ides vise puta istim predelima, pa ti oni mozda dosade malo...ali samo mozda :) A i kvestovi nisu dosadni i nisu u tom stilu koji si naveo. E sad, druga je stvar sto ces usput potamaniti dosta zivotinja i poklati brdo orkova, ali ni to nije tako dosadno (mora biti malo i akcije dok pesacis) :) Naravno, imaces neke kvestove koji se ne mogu iz cuga zavrsiti, vec traju malko duze, posto neces moci da ih resis "kad hoces", vec onda kad ti igra to "omoguci"' (npr, igra je podeljena u chaptere i neki kvest ces dobiti u 1. chapteru, ali ces moci da ga resis tek u 2. ili 3.)...

Samo navali, neces se pokajati ;)

Poslednja izmena:
Igraj Temple of Elemental Evil, odlican D&D naslov, i probaj jos Cult. Nije D&D ali je dobra igra.

Vrh Dno