Šta je novo?

Prebacivanje sa dvr-a na PC

monksan

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2005
Poena
304
E ovako, imam problem, koji nisam uspeo da resim sam :type::wall:, zato se i obracam ovako, ne bi li se javio neko ko se susreo sa istim i resio ga.

Koristim Dvr za nadzor jednog objekta, on sav materijal snima na hdd. Hard je u reku tako da je lako izvaditi ga i povezati na komp. Softver koji koristim za gledanje i snimanje na kompu je "PC Viewr D6 Series" - (Viewr nisam pogresno napisao, stvarno se zove tako, i u instalaciji i svuda). E sad pri gledanju softver je nevidjeno prosto a lepo odradjen, ima sve sto treba. Problem je u tome sto kada zelim da snimim nesto na hard on mi ponudi listu kodeka koji su izgleda inplementovani u njemu, iako cela instalacija ima oko 600kB. Materijal komprimovan sa xvid-om koji je i prvi ponudjen je izvanrednog kvaliteta, zvuk je cak i bolji nego u pregledanju.
Problem je u tome sto je softver predvidjen za procesore sa jednim jezgrom, i ne koristi uopste ostala, tako da kompresovanje traje 1.04 frama - 1sec real time
Kako da ga zamolim :smash: da koristi ostala jezgra, ili ima li neki program koji se vec snalazi sa visejezgarnim procesorima.

Hvala unapred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno