Šta je novo?

Prebacivanje Office 2016 32-bita u Office 2016 64-bita

gmlale

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
630
Moja oprema  
Mobilni telefon
063626864
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam na poslu komp koji ima 32 bitnu verziju office 2016 ali bi hteli da prebacimo u 64 bitnu veriju. Office je legalan ali nemam instalacioni medijum, ne znam kako je svojevremeno instalirano i registrovano. Koleginica koja radi u Excellu i Accessu kaze da joj kod ozbiljnijih tebela koci i da bi joj 64-bitna veryija resila stvar. Inace komp je core i3 sa 8gb rama i ssd-om.

Ja koliko sam upućen, za prebacivanje sa jedne na drugu verziju, potrebno je posedovati aktivacioni ključ. Bar je tako bilo ranije.

Kažu da je aktivacioni ključ isti. Treba samo skinuti instalaciju sa microsoft sajta, verovatno postoji kao ISO.

Inace instalacija nije vezana za Microsoft Account.

ProduKey ili Windows key finder bi trebalo da ti iščita ključ pa ga zapiši za svaki slučaj.

ProduKey ili Windows key finder bi trebalo da ti iščita ključ pa ga zapiši za svaki slučaj.
Treba mi i instalacija, Microsoft koliko sam gledao ne nudi da skinem zvanicnu instalaciju, inace nasa instalacija ima i Access.

KeyFinder mi je pokazao da je u pitanju Open Volume Licence key, proverio sam i na drugom racunaru iz iste serije isti serijski broj za Office 2016 ynaci taj rad. Jos mi je ostalo da na]em orginalni instalacioni medijum ali za sada ga nema.

Mislim da 64bit Office 2016 ne postoji, da je 32bit only. Ni ja svojevremeno nisam mogao da nađem 64bit instalacioni iso, pa sam prešao na 2019, a tu već imaš obe opcije.
Ooops, mu bad, ima 64bit.
Instalacija je skinuta sa MS sajta i mora da se potraži na alternativnim mestima.

Poslednja izmena:
Skinuo sam neki iso ali mi kaze da mi kljuc za open volume licence (slika u prilogu)
Koliko mi je poznato nemam istalacioni medijum. Svojevremeno je nabavljena cela serija ovih racunara njih 10-tak pre nekih 5-6 godina sa kako su mi kolege rekle vec instaliranim softverom (da li je kupljena ili dobijena nism siguran, verovatno smo ih tako dobili).

Prilozi

• greska office 2016-2.JPG
    greska office 2016-2.JPG
    63.4 KB · Pregleda: 9
Izgleda da je ključ samo za verziju koja je instalirana, a da za 64bit mora novi ključ.
Ovo moraš da rešiš sa MS podrškom.

Nazad
Vrh Dno