Šta je novo?

Prebacivanje internal dvd rezaca u eksterni?

Abaddon

Slavan
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poena
320
Znaci interesuje me kako bih mogao da prebacim dvd rezac (interni) koji imam na desktop kompu da bude eksterni? Ovaj desktop mi se nesto sje*o pa nemam para da mu menjam graficku a na laptopu iz nekog razloga nece da cita dvd, pa sam mislio da nekako prikljucim ovaj sa desktop pc-a na laptop ...

Imam laptop Lenovo 300 n200, a ovaj dvd rezac je stariji neki, asus quiet track, kupio ga pre 3-4 godina ili tako nesto :smash:

Help appreciated :)

ej, nemoj više pomagati, čak ni ovaj tvoj google search mu ne nudi odgovore... :)

@Abaddon
jedino (najjeftinije) rešenje ti je da kupiš USB PATA 5,25 eksternu ladicu.

^
Ma sta da ne pomaze, vecina ljudi kad imaju problem odma' pravac Bench... pa ljudi imate Google, nego bi svi da nabijaju postove kad god im se nesto desi...:smash:

Znaci interesuje me kako bih mogao da prebacim dvd rezac (interni) koji imam na desktop kompu da bude eksterni? Ovaj desktop mi se nesto sje*o pa nemam para da mu menjam graficku a na laptopu iz nekog razloga nece da cita dvd, pa sam mislio da nekako prikljucim ovaj sa desktop pc-a na laptop ...

Imam laptop Lenovo 300 n200, a ovaj dvd rezac je stariji neki, asus quiet track, kupio ga pre 3-4 godina ili tako nesto :smash:

Help appreciated :)

Kupi ovo i pretvorices bilo koji dvd rezac ili hardisk od interni u eksterni:
http://www.gmb-online.nl/item_view.aspx?id=4178

Nazad
Vrh Dno