Šta je novo?

Prebacivanje ADSL-a sa jedne linije na drugu

trebalo bi da moze. ja sam prebacio pre nekoliko meseci njihov ADSL sa jednog broja na drugi.

Pre par dana sam ih pitao za prebacivanje. Rekoshe da moze.
Tipa: prebacujem adsl ugovor sa jednog na drugi broj (razlichite centrale su u pitanju), tako da ne raskidam postojeci, vec on nastavlja da vazi chim se na centrali nadje slobodan port. Uostalom, idi do prve telekom poslovnice i oni ce ti sve objasniti shta i kako.

prebacivanje na istoj centrali, zapalicu telekom, pomoc

Pozdrav svima.
Prosle nedelje sam podneo zahtev u telekomu u NS za selidbu ADSL prikljucka sa jednog broja telefona na drugi. U pitanju je ista centrala, podbara. Kaze mi salterusa da nema slobodnih portova i ja predlozim da kad se oslobodin moj port da me zakaci na taj isti port samo na drugom broju telefona. Informisan sam da selidbe imaju veci prioritet u odnosu na nove prikljucke tako da ako neko podnese zahtev ipak ostaje meni port, kao starom korisniku, prosto.
Na pitanje da predjem kod drugog provajdera dobijam odgovor da platim 5000 kaznu zato sto raskidam ugovor pre isteka 12 meseci, a oni nisu u mogucnosti meni da obezbede uslugu!!! U Ugovoru pise da moraju da mi predloze drugi tip usluge ako ova ne moze i to unapred.
Tuzba u Strazbur ili sta?

Pozdrav svima.
Prosle nedelje sam podneo zahtev u telekomu u NS za selidbu ADSL prikljucka sa jednog broja telefona na drugi. U pitanju je ista centrala, podbara. Kaze mi salterusa da nema slobodnih portova i ja predlozim da kad se oslobodin moj port da me zakaci na taj isti port samo na drugom broju telefona. Informisan sam da selidbe imaju veci prioritet u odnosu na nove prikljucke tako da ako neko podnese zahtev ipak ostaje meni port, kao starom korisniku, prosto.
Na pitanje da predjem kod drugog provajdera dobijam odgovor da platim 5000 kaznu zato sto raskidam ugovor pre isteka 12 meseci, a oni nisu u mogucnosti meni da obezbede uslugu!!! U Ugovoru pise da moraju da mi predloze drugi tip usluge ako ova ne moze i to unapred.
Tuzba u Strazbur ili sta?

O Boze, kako nema slobodnih portova. Pa valjda se sofvterski dodeljuju brojevi telefona u dslam port.
Znaci, menjas stan tek kada ti se omoguci Adsl na drugom broju.

Nazad
Vrh Dno