Je l' ova Pro verzija nešto značajno bolja od 3H? Uzeo bih za borbu protiv prašine.
sto je robot usisivac bolji od obicnog usisivaca? sem sto radi sam?
ja sam mislio da 3H mi pomaze i u smanjenju prasine...jer su to valjda isto velike cestice? nije bas da se razumem mnogo u ovo...
I ja bi uzeo zbog ovog problema, kako se 3h pokazao sto se tice dima od lozenja?Dodje zima, založile komšije i sad se jedim što ne kupih Xiaomi na zadnjoj webshop akciji kad je bila. Padam u iskušenje i na oglasima da potražim.
Kako se pokazao u borbi protiv ambrozije?Ako ne drzis otvoren prozor, dobro
Salu na stranu, na automatskom rezimu, onako, uglavnom nema dovoljno cestica zagadjenja da se ventilator puno ubrza, recimo pre neki dan sam slucajno ubacivao drva sa zatvorenim cugom na sporetu i izaslo je nesto dima u prostoriju dok sam primetio, zagadjenje u sobi je skocilo sa 12 na 55-60, ventilator se jeste ubrzao, ali bi mu tim tempom trebalo dosta da procisti vazduh, rucno sam podigao brzinu na maksimum i za par minuta nije se osecao dim u prostoriji.
Letos je bio vrhunac, inace ne drzimo preciscivac ukljucen nocu, medjutim kako je krenula sezona ambrozije zbog supruge je tih dana bio ukljucen, legnemo da spavamo, tipa oko 12 nocu odjednom arlauce preciscivac. Pogledamo ga, lampica crvena, zagadjenje na 600, napolju izmaglica neka, i cuje se zvuk automobila za zaprasivanje komaraca. Cak i na maskimumu mu je trebalo 10ak minuta da procisiti vazduh.
Za cigare je neko pisao vec u temi, taj dim hoce da se "uvuce" u filter i da ga usmrdi, pa nije bas idealan za zurke i ogromnu kolicnu dima.
Inace ovih dana, u stanu zagadjenje tipa 10-15, otvoris prozor, za par minuta skace do 40-50.
Da.Mogu li ti uredjaji da prociste prostoriju od mirisa kuvanja, ili dima dizelasa koji se parkirao ispod prozora, npr?
Izvinjavam se ako je pitanje suvisno, nemam iskustva sa preciscavacima vazduha... Hvala.
Prikazuje i iskljucen. Dobra stvar je sto mozes da upalis pre nego stignes da procisti vazduh. Mada kad ga pustim na najjace za 10ak min procisti od 160 na 30 PM2.5 sobu od 15ak kvadrata.![]()
Ja lično ne osećam nikakvu razliku, ali moja ćerkica od 4 godine kada je veća zagađenost vazduha pogotovo ona što je bila počerkom godine ako spava kada nije prečišćeno budila se sa zapušenim nosem, šištala dok spava, gušilo se dete. Kada su sobe pročišćene nema nikakvih problema, spava normalno, nos joj ujutru čist kao suza. Njoj pomaže.I da li vi konkretno osecate neku razliku kada ga koristite i kada je ugasen?
Hvala, na brzaka sam samo prošao kroz app pa mozda nisam primetio.Senzor za čestice je u niši sa zadnje strane uređaja i meri čak i kada je uredjaj isključen. To možeš da proveriš u Mi Home aplikaciji.
Pozdrav
Ja "osećam" manje buke kad ne radi!