gvlada
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.10.2006
- Poena
- 605
По тестовима не стварају сви озон. Тамо где стварају може се седети поред прозора без заштитне креме.Zbog stvaranja ozona.
Uspeva da ukloni čestice.
По тестовима не стварају сви озон. Тамо где стварају може се седети поред прозора без заштитне креме.Zbog stvaranja ozona.
Uspeva da ukloni čestice.
Pogledajte prilog trovanje.mp4Zasto 80 d0 120 kako
Kod mene se dese takve vrednosti ako mi kamin malo zadimi ali vetrenje i pustanja preciscavaca na max resi za 15ak minuta
Uz prljavu industriju i TE, jedan od glavnih razloga zašto za vreme kovid zaključavanja nije moglo da se diše, i zašto su rušeni rekordi zagađenja, i pored toga što je na ulicama bio minimum ozloglašenih vozila (SUS).Pogledajte prilog 467959
Slika (u ovom slucaju video) govori vise od 1000 reci. A ovakvi su svi u mom kraju. Sad kad ih koristim par dana mogu reci da rade posao, kada se otvori prozor da udje "svez" vazduh brojevi odu na 200+. Nikako da dokazem ukucanima da ne luftiraju, ili makar da ciljaju kada se ne lozi toliko i kada ne duva vetar u nasem pravcu.
Rekli smo da filteri pokupe mirise od kuvanja, pa sarma posle miriše ceo dan.Ne bude mene mrsko i procitah desetine stranica koje ste predhodno pisali.
Prvobitna ideja mi je bila kupovina Xiaomi 4 pro, ali me onda pokolebala cena Aeno AP1S. Medjutim kako neko rece ako imas 3 sobe od 20tak kvadrata, dzaba ti jedan aparat za 60m2. Bolje za pocetak 1 Xiaomi 4 Lite pa da ga nosim po stanu kao macka macice. Sta mislite o tome? I kakva su vam iskustva sa izvlacenjem mirisa kuvanja sa Xiaomi 4 Lite?
Naravno, to znam.Rekli smo da filteri pokupe mirise od kuvanja, pa sarma posle miriše ceo dan.
kao što reče @nightshadow , tebi treba ventilacija, a ne prečišćivač za ovu namenu
Nije efikasan. Vrlo brzo pokupi mirise.Naravno, to znam.
Samo me interesovalo koliko je efikasan u borbi sa mirisima kuvanja.
Kupujem preciscivac zbog preciscivanja. Nego zanima me onaj prvi deo teksta. Da li je ok 4 Lite pa da ga pomeram malo u jednu sobu malo u drugu?
Kome bude trebalo - moze ipak preko HA, ali mora da bude integrisan kroz Xiaomi Miot integraciju, a ne Xiaomi Miio.Je l' moguce da kroz Mi Home ne moze da se podesi brzina za 4 Lite za automation? Moze samo da se menja mod, tipa auto/manual, ali ne vidim da moze brzina da se podesava.
Kakva glupost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari