Само сензор или и филтер?Veći CADR (kvadratura) i Pro ima senzor za PM2.5/PM10, obična samo za PM2.5
Jeste, ja sam pisao coveku isto pitanje pa mi je rekao da je filter identican xiaomiju iz iste fabrike, pa sam mu predlozio da dopuni opis zbog nas tehnikalaca.Treba mi filter za xaiomi air purifer eu 4 pro.
![]()
Xiaomi Prečišćivač vazduha 4 Pro - Mi Srbija
Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, senzorom sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 i negativnom jonizacijom vazduha do vazduha odličnog kvaliteta.mi-srbija.rs
Nasao sam ovaj filter, da li je ovo original?
Rekao bih da je ovo hepa13, ali nigde ne pise u opisu pa me strah da se ne zeznem.
Filter za prečišćival vazduha Xiaomi Mi 4 Pro, Beograd, Cena
Filter za prečišćival vazduha Xiaomi Mi 4 Pro. Filter za prečišćival vazduha Xiaomi Mi 4 Pro Art. HFWB9001. Filteri i oprema za usisivačewin-bag.rs
Uzrok, ukopan deo pod nagibom, nemoguće je prici sa te strane zida jer je naslonjen na zemlju.Filter ti nije rešenje za vlagu. To je mnogo bolji odvlaživač. Prethodno izmeri sa meračem vlažnosti, imaš na Ali-u jeftino.
To što se ne vidi, ne znači da buđi nema. Bolje reši uzrok.
Odvlaživač. Stavi na 40% i neka radi non-stop u početku.Uzrok, ukopan deo pod nagibom, nemoguće je prici sa te strane zida jer je naslonjen na zemlju.
Finansijski ogromna investicija. Povremeni problem se javlja samo zimi kada je konstantno zatvoreno.
A kako se gasi jonizator na therapy air?Imao sam Zepter 7 godina. Radio je posao odlicno, filteri su malo skuplji ali se itekako osetio u stanu. Naravno jonizator treba iskljuciti, vise stete nego koristi.
Sada sam na Phillips AC 3055/51, radi bolje od Zeptera a i filteri su znacajno ekonomicniji. Mana mu je sto kada radi na max, moze lepo da ohladi prostor, napravi promaju a znamo kakav odnos imaju Srbi i promaja!![]()
najbolje je kombinovati preciscavac i neki ovlazivac, trebalo bi da u kuci zimi vlaznost bude oko 40-45%.Moze li savet, pomoc prijatelja. Zivim na Nbgd, cerkica kako krene hladno vreme kasljuca. Razmisljam da kupim Xiaomi 4 Pro EU. Pise da ima jonizacija vazduha, zanima me da li to moze da se iskljuci? Ovaj preciscivac je sada oko 24.000 na shopsteru, sto je stvarno okej cena. Nije problem cena kada je udravlje u pitanju, nego ovako citajuci ne vidim da cu dobiti nesto bolje dobiti ako kupim npr Zepter therapy air... Nova tema za mene, znaci mi svaki komentar, hvala.
Molim te nemoj da pereš filter. Samo ga usisavaj.Obavezno i pregled kod pulmologa da se uradi spirometrija. Mene nisu lecili kako treba i sad zivim na pumpici.
Na temu, imam 2 komada Xiaomi Mi 4 Lite, oba pokrivaju po 45m2 i to rade uspesno.
Na zalost klinac nasledio sklonost ka astmi pa je trenutno na inhalaciji, sta sam primetio, preciscivac pre inhalacije pokazuje 5, kad krene ihalacija skoci na preko 100, kad zavrsi bude 185! Sad, logika mi govori na nebulizer (inhalator) rasprsuje tecnost na manje od 2,5 mikrona i onda on pokazuje toliku vrednost. Kad izluftiram ta vlaga izadje i pokazuje manje.
Ako neko ima slicno iskustvo nek podeli.
I par brzih pitanja, koliko cesto treba da se ocisti laserski senzor, nema pusenja, kuvanja pomalo ali se otvara prozor?
Pogledacu temu detaljno ali na brzinu, da li filter moze da se pere ili mora zamena u mom slucaju (malo kuvanja bez duvanskog dima)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari