Nemam sa čim da uporedim jer mi je ovo prvi prečišćivač vazduha. Kada sam ga tek uključio pokazao je da je PM2.5 oko 50, za nekih 10min je skinuo na 10. Kada supruga otvori prozor i zapali cigaretu onda podivlja PM2.5 ode čak na 600. Inače držim stalno na auto i najnižu vrednost za PM2.5 je dostigao 2. Ako želiš nešto da testiram reci kako jer nisam do sad koristio prečišćivače.Javljaj bas kako radi. Ja uzeh jedan Mi 4 Pro juce. Ogroman je, testiracu ga ovih dana.
ne znam da li si okacio pogresan korak u kreiranju scene ili nisi dosao do pravog koraka pa se zalis.@nidza
Nema higher than PM2.5, samo on in off. To vidis isto na compact-u ili nekom drugom?
Pogledajte prilog 380585
Pogledajte prilog 380586
Moze li malo vise detalja o tome kako si ovo osposobio?Koga zanima, napravio sam pull request za Xiaomi Miot integraciju za Home Assistant.
Od obične prašine pomažu svi.Da li neki prečistač pomaže oko prašine? Ne može da se živi od prašinčine koja upada u stan, iako živim na petom spratu, pa gledam šta mi je činiti.
Pa nije nestala, samo imam 2-3 dana više pre nego što moram da obrišem😀Pa kako onda ne pomaže ako je ima manje?![]()
Za model koji nema to dugme pozadi, pritisne se Mode taster (onaj desni) i drži 10 sekundi (a ne 6 sekundi kako negde piše).Imam Xiaomi Mi Air Purifier 3C, kako mu se resetuje vreme za filter? Ima 2 tastera, na netu sam nasao neki sto ima sa zadnje strane dugme, moj to nema.