Šta je novo?

Prazni mediji i papiri....

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Odem ja do Pipelina (neplacena reklama:)) i kupim neke diskove. Spakujem lepo u gepek i nazd u Zemun. 100m od kuce startuje me interventna i krenu od "brza vozanja" (odokativnom metodom), preko dokumenata i "jesil privodjen/osudjivan?" i na kraju stigosmo do gepeka.
Sta ima? 800 diskova. Imas ti papire za to? Nemam. To je za krivicnu prijavu i minalnu kaznu 5000 dinara, jel znas? Sad znam:(
Sreca matori bio samnom u kolima, pa preuzeo stvar u svoje ruke, jer ja lako gubim zivce, pa bih verovatno i popio dosije/platio kaznu, ali iskustvo :))) odradi svoje i ubedi cale njih do to kosta "pola marke komad" i da to deca snimaju muziku da slusaju. Sreca onaj jedan mladji ker se pravio pametan pa rece:"ma, da, to svi klinci sada snimaju da slusaju i prodaju".
Sve se svelo na 15ak miniuta z@jeb@ncije i poprilicno izgubljenih zivaca:mad:
Ranije sam uvek prolazio na foru: To su plasticni, opticki mediji za prenos digitalnih data, audio i video podataka preko racunara radi kasnije reprodukcije na elektronskim uredjajima. Onda obicno usledi ??? i pitanje: Imas ti papire za to?
Ma ne trebaju za to papiri, ali mogu da platim pice :angel: :)
I nikada nije bilo probelam,a sada zamalo da me ubiju....

Plus sto diskovi nisu za mene i na njima nema nikakve zarade:mad:

Pa ja sam iz RS nosio 500 diskova pa mi na carini nisu pravili nikakve probleme.

Ponudis panduru picce i ako occe ti ga izrednjaris u SUP. Ti dobijes lovu a on kaznu :)) (OBAVEZNO PROBATI :))

Ne znam da li si imao iskustva sa pripadniciam interventnih jedinica po BG:(
Nema vise nikavog dogovora. Uvek misle da hoces da im namestis, a koliko znam solidno su placeni.
Imas PM...

PJ je napisao(la):
Ranije sam uvek prolazio na foru: To su plasticni, opticki mediji za prenos digitalnih data, audio i video podataka preko racunara radi kasnije reprodukcije na elektronskim uredjajima. Onda obicno usledi ??? i pitanje: Imas ti papire za to?

Mogu da im zamislim facu dok su slusali sta si im pricao...:D:D Ono u fazonu,nije ni bitno sta je...mora da je ilegalno,daj ti nama papire da vidimo sta je to.Glupi klovnovi!

PJ je napisao(la):
Odem ja do Pipelina ...

Gde se mogu kupiti NAJjeftiniji diskovi i kolika je cena ?
Zanimaju me sve vrste CD-R diskova !

Nazad
Vrh Dno