Nisu se jos pojavili kod nas, a i napolje je slab izbor.zoran je napisao(la):Koji su trenutno najkvalitetniji prazni diskovi kod nas za 40x rezanje, i gde mogu da se nabave?
zoran je napisao(la):Koji su trenutno najkvalitetniji prazni diskovi kod nas za 40x rezanje, i gde mogu da se nabave?
Pozdrav
austin je napisao(la):Princo se rezhu bez problema na 40x i posle se chitaju sasvim pristojno (nema nekih uocljivih usporenja i sl) a kakv im je kvalitet, pa ne znam ,
nisam ih ja rezao vec sam info dobio od Vince Cartera i D-KEE-a kao i od jos par ljudi (potvrdu da princo moze da se reze sa 40x u nero-u). e sad koja je stvarno brzina rezanja ,ne znam ali su mi ljudi pominjali vreme od oko 3,5 minuta, ako se ne varam. dal to odgovara 40x specifikaciji, ili 32x nemam pojma jer imam teac24x pisach koji uglavnom koristim na 16x sa princo diskovima - (vazniji mi je kvalitet otiska nego 1 minut gore doleBane je napisao(la):Austine, ne postize TEAC uvek 40x, iako prijavi da snima na 40x. Zbog kontroler brzine, test se obichno zavrshava sa 32x. Kad je snimanje stvarno bilo sa 40x, to mozesh da zakljuchish po vremenu potrebnom za snimanje. Ako je postignuta 40x brzina, onda je vreme potrebno za snimanje punog 700MB diska do 3:20.
Bane
Bane je napisao(la):Austine, ne postize TEAC uvek 40x, iako prijavi da snima na 40x. Zbog kontroler brzine, test se obichno zavrshava sa 32x. Kad je snimanje stvarno bilo sa 40x, to mozesh da zakljuchish po vremenu potrebnom za snimanje. Ako je postignuta 40x brzina, onda je vreme potrebno za snimanje punog 700MB diska do 3:20.
Bane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari