Šta je novo?

Pravljenje omota za CD

Ne verujem da bi to pitao da nemash rezac,a ne verujem da ne rezes na Nero-u,ali verujem da nisi primetio da u Nero-u postoji odlican Cover Designer 😀.

Amon_Ra je napisao(la):
Ne verujem da bi to pitao da nemash rezac,a ne verujem da ne rezes na Nero-u,ali verujem da nisi primetio da u Nero-u postoji odlican Cover Designer 😀.

Upravu si da imam rezac i da rezem u Nero-u, ali si pogresio da je njegov kover design dobar posto se meni nimalo ne svidja.....

DamjanMX je napisao(la):
Upravu si da imam rezac i da rezem u Nero-u, ali si pogresio da je njegov kover design dobar posto se meni nimalo ne svidja.....
Photoshop i naravno velicina 12*12cm ali nek bude 250pix po cm/kvadratnom.poz

Corel je majka za takve stvari. Napravi za 2 minuta sablone koje ces da koristis i za omote i za nalepnice i stavljaj slike koje god hoces , tekst i sl......
Pozdrav!

Ja koristim LaBelle ToolBox CD,mnogo je dobar,ima vec izradjene sheme za omote i za prednji i zadnji omot,za stampu na disku itd...Imas one standardne jednobojne ali i neke sarene ,onako bas vesele.Postoji mogucnost i da ubacis neke svoje slike kao pozadinu sto je opet takodje korisno.

Za lepo uradjene omote i svakakve kojestarije Corel je naravno najbolji.
Ako ti zatreba program sa vec gotovim sablonima onda je SureThing CD Laberer odlichan, posto ima u sebi i bazu papira na koje se stampaju omoti i nalepnice za CD.
Za najbrze rezultate i najmanje sminke koristim JewlLinr, odlichan i brz program.

CD Box Labeler Pro

Imam već urađene šablone u Corelu, Wordu i Excelu, pa ako nekoga interesuje mogu poslati. Licno preporučujem Corel, jer ni jedan specijalizovan program za izradu omota koji sam ja probao ne daje mogućnosti kao Corel.

zar niko ne koristi Click & Design???
koristio sam ga jednom i mnogo mi se svideo ...
😀 😀

Ja koristim 2 komada

Probao sam jedno 20 programa i programcica sto se tice omota za CD-ove i najzadovoljniji sam sa
CD Box Labeler pro
i
Sure Thing CD Labeler

Iskopacu njihove home pageove pa cu okaciti ovde !

Nazad
Vrh Dno