Šta je novo?

Pravljenje memoranduma u zaglavlju Worda samo na prvoj strani?

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Napravio sam memorandum u Wordu 2010. Proširio sam zaglavlje i u njega ubacio sve što mi treba (slike i tekst). Može li se nekako izvesti da mi se tako oblikovan memorandum pojavljuje samo na prvoj strani, a da sve ostale strane budu bez njega zadržavajući normal postavke stranica? Sve sam probao ali uvek mi se javi zaglavlje sa memorandumom kada pređem na sledeću stranicu. Može li se uopšte tako nešto napraviti?

Prosto, nemoj da ga stavljaš u zaglavlje, nego samo na prvu stanu kao običan text ili sliku

postavljanje necega na jednoj, pa ne na ostalima, i slicno - je najretardiranije reshenje koje je microsoft IKADA napravio, i ja prosto poludim kad moram da recimo number-ujem stranu od 3ce da bude prva, i tako dalje. iznova google po 2 sata. bukvalno da bog da crkli zbog tih gluposti, prosto neverovatno da nema nesto poput "add effect for this page only, without every other page screwing up when you do it"

Prosto, nemoj da ga stavljaš u zaglavlje, nego samo na prvu stanu kao običan text ili sliku
Po osnovnoj postavci gornja margina je široka, tj. gubim na prostoru. Da li se može margina na prvoj strani smanjiti na mimimum (ispod koje bih postavio memorandum), a na ostalima da bude "normal". Ako može to bi mi bilo rešenje.

postavljanje necega na jednoj, pa ne na ostalima, i slicno - je najretardiranije reshenje koje je microsoft IKADA napravio, i ja prosto poludim kad moram da recimo number-ujem stranu od 3ce da bude prva, i tako dalje. iznova google po 2 sata. bukvalno da bog da crkli zbog tih gluposti, prosto neverovatno da nema nesto poput "add effect for this page only, without every other page screwing up when you do it"
Potpuno si u pravu. Takva mogućnost bi se često primenjivala. Čudnovato je kako im to ne padne na pamet.

Nazad
Vrh Dno