Šta je novo?

Pravila malih oglasa

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Gde se nalaze pravila malih oglasa jer mi je jedan oglas obrisan i dobio sam jedan poen :D

Imas gore u vrhu "pravila foruma" pa na dnu te strane.

Ćorav sam :d
Mislio sam da je i dalje u svakom podforumu jedan topik koji sadrži pravila ...
Hvala ...

Koliko sam skapirao ne smem imati dva oglasa u isto vreme. Da li onda mogu da obrišem ovaj sada pa da postavim novi oglas koji će sadržati i nove stvari plus taj aktivni ili moram da čekam nedelju dana?

Ne, posto bi to znacilo da mozes svaki dan da obrises oglas i da postavis novi (taj isti izmenjen), sto je potpuno u suprotnosti sa pravilima.

Kada prodje 7 dana, 'obrises' oglas i postavis novi.

to je malo nejasno napisano... koliko ja citam, mogu da trazim da mi se obrise oglas (ako sam npr prodao nesto) i odmah da postavim nov...

fazon je sto , koliko sam ja shvatio, umesto onog sto je po zakonu, tj da je dozvoljeno sve sto nije zabranjeno, ovde je zabranjeno sve sto ne pise da je explicitno dozvoljeno... tako da... ne gine ti da kuliras i cekas nedelju dana.. i nema rupe u saksiji |)

Pa ako je prodao neka napiše da je prodao i briše se oglas. Ali ako se desi da u novom oglasu opet ima isti hw na prodaju, to znači da je došlo do zloupotrebe, a to se sankcioniše zna se kako :)

Sve u svemu začin C. Bolje da čekam nego ban da padne!

Svi se drzimo tog pravila...

Ko pijani plota :) i admini i modovi.

Poslednja izmena:
@Peca
@kUdtiHaEX

Nemoj sad da se vadite :D :D :D :-devil-: :-devil-: :p

Vrh Dno