Šta je novo?

Pravi sound multitasking

Dj_losmi

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2005
Poena
320
Ideja je sledeca:

Imam instalirana dva kanala za zvuk, jedan normalni(default) koji koriste sve aplikacije, i drugi kanal koji ide preko HDMI kabla koji je povezan na grafickoj.Ovaj drugi koristim kada pustam filmove na tv-u preko hdmi kabla i sve radi kako treba(koristim extend).

E sad da li bih mogao nekako pa podesim da koristim oba kanala istovremeno?Znaci da na primer, gledam film na tv-u sa zvukom i u isto vreme slusam mjuzu na kompu?

Hvala unpred na odgovorima! :wave:

Podesi playere. Npr. u winamp-u Preferences/plugins/output i konfigurisi DirectSount output da zvuk salje na prvu zvucnu. Ako koristis Media Player Classic idi u menu View/Options pa u Playback/Output i zatim u sekciji DirectShow Audio izaberi drugu zvucnu kartu.

Ja sam jedno vreme imao neki sound blaster live i onboard zvucnu. SB mi je bio podesen za skype ( i bile su ukljucene slusalice u njega) a zvuk je isao na onboard zvucnu.

Jeste to resava sve!
Evo samo da dodam u BSplayer-u: options/preferences/audio i tu sve lepo podesi!

slika1vy0.jpg

Hvala puno na ogovoru,sada mogu na LCD tv-u da pustim film sa zvukom, i da na kompu picim neku igricu ili bilo sta potpuno nezavisno jedno od drugog.Za mene je to pravi multitasking!A i da iskoristim ovo rama sto imam. 😀
Hvala jos jednom!

Nazad
Vrh Dno